Survivor highlights 18/4: Οι σπρωξιές ανάμεσα σε Δαλάκα και Σταυρούλα, τα τρυφερά τετ α τετ του "γνωστού" ζευγαριού και η θυσία του Τζέιμς Καφετζή

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 18/4: Οι σπρωξιές ανάμεσα σε Δαλάκα και Σταυρούλα, τα τρυφερά τετ α τετ του

Το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor και ήταν αρκετά έντονο. Η αποχώρηση του Τζέιμς τους κλόνισε όλους, όμως, δεν ήταν το μόνο αξιοσημείωτο γεγονός. Είδαμε μέχρι και τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε κάποιους παίκτες...

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 18/4 στο Survivor

Δείτε επίσης: Survivor: Τον λες και πλούσιο - Πόσα λεφτά πήρε από το φετινό παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής

«Πριν μπουν στο συμβούλιο...» - Η συζήτηση του Τζέιμς με τους μαχητές που δεν έδειξαν οι κάμερες

Την Πέμπτη 18/4 ο Τζέιμς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις - στην προσωπική του συνέντευξη - εξηγώντας τους λόγους, που τον οδηγήσαν στο να ζητήσει να βγει υποψήφιος. Προφανώς, η περιπέτεια του πατέρα του και το βάρος που έχει πέσει στην οικογένειά του στη Ρόδο αποτελούν μια σοβαρή αφορμή για τον Καφετζή για να θέλει να φύγει από το Survivor.

«Μετά από δέκα εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και εγώ στη μονομαχία, βέβαια είναι λίγο διαφορετική γιατί είναι από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξερα τι να ψηφίσουν, πριν μπουν στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα να ψηφίσουν εμένα, γιατί θα μου δώσουν το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω. Αν θέλω να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω.

Ακόμα η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επεξεργαστεί την πληροφορία που έλαβα. Έχω πολλές ώρες μπροστά μου να κάτσω να σκεφτώ και να αποφασίσω εάν θέλω να αποχωρήσω ή να παραμείνω στο παιχνίδι και να το πάω ως το τέλος», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Κάτι άκουσα...Για εμάς λες;» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Δαλάκα & στον Φάνη μετά τον χλευασμό του

Οι μαχητές φαίνεται να έχουν πάρει τα πάνω τους παρά τις τελευταίες ήττες τους στο Survivor. Η μέτρια αυτή αγωνιστική πορεία - όπως είναι φυσικό - συμβάλλει και στη μέτρια ψυχολογία των μπλε στον πάγκο και στην καλύβα.

Την Πέμπτη 18/4, όσο οι δύο ομάδες ήταν στην παραλία είδαμε τον Φάνη να σχολιάζει μπροστά σε όλους την κόκκινη ομάδα με ύφος όχι και τόσο φιλικό. Τότε ήταν μάλιστα η στιγμή, που η Κατερίνα Δαλάκα άκουσε όσα είπε ο Μπολέτσης και ''μπήκε στη μέση'' για ζητήσει τα ρέστα.

Δείτε επίσης: Survivor: Πρώην σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα έσωσε τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή από το ναυάγιο - Αυτός είναι!

Φ: Καλά, έχω τρομερή όρεξη σήμερα για το έπαθλο, θα τους κάνουμε όπα. Θα αφήσουμε πίσω τη χθεσινή κακή ημέρα γιατί αν δεν κάνω λάθος, δεν νομίζω ότι με ακούνε τα παιδιά από απέναντι αλλά στις ασυλίες είναι 5/2; Πόσο είμαστε;

Κ: Κάτι άκουσα για όπα...Για εμάς λές; Για ποιον λες;

Φ: Συνήθεια είναι, συνήθεια που έγινε λατρεία

Κ: Ααα θα χάσεις!

Φ: Όχι, 5/2 είναι Κατερινάκι!

Κ: Παιδιά, ξυπνήστε τον λίγο γιατί κοιμάται ακόμα. Είναι πρωί...

Φ: Τώρα μετά από αυτήν την κακή παρένθεση μπορούμε να συνεχίζουμε να λέμε τις κουβέντες μας σαν μια ομάδα δεμένη. Κακή παρένθεση ήταν η ήττα και η Κατερίνα που ήρθε εδώ να μας ενοχλήσει...Δεν τη βλέπουμε!

Σχεδόν ντέρμπι - Η ομάδα που κέρδισε την 4η ασυλία της εβδομάδας

Πολύ σημαντικός ήταν ο αγώνας της Πέμπτης 18/4 στο Survivor, καθώς οι δύο ομάδες προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να ''πάρουν'' την ασυλία με μοναδικό σκοπό να προστατέψουν ένα από τους συμπαίκτες τους.

Εχθές 17/4 νίκησαν οι κόκκινοι. Από ψυχολογικής πλευράς λοιπόν, το προβάδισμα να κερδίσουν και την 4η ασυλία της εβδομάδας το είχαν οι κόκκινοι. Εμείς από το Youweekly.gr τα είχαμε πει από νωρίς και εν τέλει με σκορ 12/10 νικητές είναι οι διάσημοι!

«Σοβαρέψου λίγο!» - ''Μπουρλότο'' η Δαλάκα με τη σπόντα Χρυσαειδή λίγο μετά τον αγώνα

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Σταυρούλα Χρυσαειδή την Πέμπτη 18/4 στο Survivor λίγο μετά τη λήξη του αγώνα που έπαιξαν οι δύο αθλήτριες μεταξύ τους. Η νίκη μάλιστα πήγε στη Δαλάκα και τότε άρχισαν όλα...

Η Σταυρούλα κατηγόρησε με ύφος την Κατερίνα, πως την έσπρωξε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Από τη μεριά της η Δαλάκα όχι μόνο της απάντησε αλλά την ειρωνεύτηκε μπροστά στην ομάδα της με την Χρυσαειδή να ανταποδίδει τα ''πυρά''.

Σ: Ευχαριστώ για τη σπρωξιά ρε, να 'σαι καλα...

Κ: Ορίστε; Σε έσπρωξα;

Σ: Ναι, όχι...Δεν το είδες...

Κ: Σοβαρέψου λίγο!

Σ: Σοβαρή είμαι

Κ: Σοβαρέψου!

Σ: Είμαι πάρα πολύ σοβαρή

Κ: Αν κέρδιζες, δεν θα σε πείραζα

Σ: Όχι και αν κέρδιζα θα το έλεγα

Κ: Εντάξει, έλα ξεκουράσου γιατί θα ξαναπαίξουμε

Σ: Κανένα πρόβλημα, όποτε θες

«Είδα να κάνουν παιχνιδάκια...» - Ο Σταμάτης ''έπιασε'' στα πράσα παίκτες σε πολύ τρυφερές στιγμές

Το φετινό Survivor έχει επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι συγκριτικά με πέρυσι, που το τηλεοπτικό κοινό είχε συνηθίσει να βλέπει το Survivor all star που είχε μετατραπεί σε ριάλιτι σχέσεων και γνωριμιών.

Προφανώς και φέτος έχουν έρθει πιο κοντά μερικοί από τους παίκτες, ωστόσο δεν έχει εκδηλωθεί κάτι πιο έντονο. Όλα αυτά μέχρι την Πέμπτη 18/4 με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να γίνεται αυτόπτης μάρτυρας των τρυφερών στιγμών ανάμεσα σε Χρύσα και Φάνη.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler αποκλειστικό: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Το ξαφνικό συμβούλιο που δεν θα δείξουν οι κάμερες

Το ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο παίκτες είχε εκδηλωθεί και στο παρελθόν. Αυτή τη φορά όμως οι δύο τους είχαν μπει μαζί στη θάλασσα, έπιαναν ο ένας το χέρι του άλλου και γενικότερα ήταν αρκετά πιο διαχυτικοί σε σχέση με άλλες φορές.

Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Πέμπτη 18/4 οι μαχητές μετά την ήττα τους στο Survivor οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και πιο συγκεκριμένα στην κάλπη ψηφίζοντας έναν συμπαίκτη τους, ως τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά όμως τον 4ο υποψήφιο είναι αυτός ακριβώς που σας ανέφερε το Youweekly.gr. To όνομα του; Θοδωρής Τουρκογεώργος!

Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής - Θυσίασε την παραμονή του για την οικογένειά του

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/4 με τον ροδίτη παίκτη να αγωνίζεται για την παραμονή του στο ριάλιτι! Το αποτέλεσμα ωστόσο έδειξε, πως ο ίδιος δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στο Survivor.

Όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει, ο Τζέιμς χάρισε σχεδόν όλους τους αγώνες της μονομαχίες στους αντιπάλους του και έτσι αυτός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε απόψε! Θα έλεγε κανείς, πως το σημερινό αποτέλεσμα θύμιζε περισσότερα σε οικειοθελή αποχώρηση παρά σε ήττα.

Θυμίζουμε, πως ο Καφετζής έμαθε πριν από λίγες ημέρες ότι ο πατέρας του είχε ένα ναυάγιο, που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Έτσι λοιπόν, για ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους ο Τζέιμς έκρινε καλύτερο να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά του...

Survivor - Τζέιμς Καφτεζής - Αποχώρηση