Survivor spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

Η εβδομάδα της ανατροπής είναι η 15η εβδομάδα που διανύουν οι παίκτες στο Survivor. Μετά το πάρτι της ένωσης σα να χτύπησε κάποιου είδους "κατάρα" τον Άγιο Δομίνικο κι άρχισαν οι μαζικές αποχωρήσεις. Trailer για το σημερινό 18/4 επεισόδιο μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις δεν έχει κυκλοφορήσει, ενώ συνήθως το είχαν έτοιμο και το πρόβαλαν στο τέλος κάθε επεισοδίου. Λογικό να μην έχει φτιαχτεί κάτι ακόμα. Η παραγωγή βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σαν βόμβα έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή που θα προβληθεί αύριο, αφού μετά από παράκλησή του οι συμπαίκτες του στην χθεσινή ήττα της μπλε ομάδας τον ψήφισαν. Η παραγωγή ήταν προετοιμασμένη γι' αυτό από την στιγμή που έμαθαν τι συνέβη με τον πατέρα του (δείτε εδώ αναλυτικά). Αυτό που δεν περίμενε βέβαια η παραγωγή είναι πως μετά θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις. Δυο για την ακρίβεια.

Όπως ήδη πρώτοι σας έχουμε αποκαλύψει εδώ στο Youweekly.gr αποχωρεί και ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας Γκέντσογλου (δείτε εδώ περισσότερα) κι ανυπομονούμε να δούμε το σημερινό και το αυριανό επεισόδιο. Παρά το γεγονός πως σημειώνονται τόσες αποχωρήσεις η ροή του παιχνιδιού θα συνεχίσει κανονικά. 4η ασυλία απόψε.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία του Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μετά την χθεσινή ήττα οι μπλε είναι κομμάτια. Δεν είναι καλά ούτε αγωνιστικά ούτε ψυχολογικά. Θα χάσουν σήμερα πάλι από τους κόκκινους και θα ψηφίσουν κι άλλον συμπαίκτη τους. Ποιον; Το ξέρουμε κι αυτό (δείτε εδώ).