Survivor spoiler 18/4: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος

Μα καλά τι συμβαίνει τέλος πάντων στον Άγιο Δομίνικο;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 18/4: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος

Πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν στο Survivor! Οι παίκτες διανύουν την πρώτη εβδομάδα μετά την ένωση κι αντί η παραγωγή να τρέχει να βρει τα πιο φαντασμαγορικά δώρα (ταξίδια, αυτοκίνητα κλπ), τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αφού ο ένας αποχωρεί οικειοθελώς μετά τον άλλο.

Αύριο είναι δεδομένο πως θα δούμε την οικειοθελή, ουσιαστικά, αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή ο οποίος ναι μεν θα περάσει κανονικά από την διαδικασία της μονομαχίας αφού έβαλε τους συμπαίκτες του εχθές - μετά την ήττα της μπλε ομάδας στην 3η ασυλία - να τον ψηφίσουν, αλλά θα αφήσει το run για να πετύχει την ήττα του. Η ψυχή και το μυαλό του είναι στην οικογένειά του και στον πατέρα του. Δεν τον νοιάζουν ποια ούτε τα τόσα λεφτά που παίρνει την εβδομάδα (δείτε εδώ πόσα είναι αυτά) ούτε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Survivor. Τον νοιάζει μόνο να γυρίσει πίσω πια.

Πέρα από αυτό, βέβαια, θα δούμε να αποχωρούν και ο Αλέξης Παππάς με τον Σάββα Γκέντσογλου, μια αποκλειστική είδηση που σας παραθέσαμε εχθές και που η αλήθεια είναι σόκαρε ακόμα κι εμάς (δείτε εδώ περισσότερα). Πριν φτάσουμε στο αύριο, ωστόσο, που πραγματικά θα είναι ένα επεισόδιο φωτιά, έχουμε το σήμερα και την 4η ασυλία της εβδομάδας που θα δώσει και τον τέταρτο υποψήφιο.

Survivor 18/4: Ο 4ος υποψήφιος

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει οι μπλε θα χάσουν ξανά. Οι ασυλίες αυτή την εβδομάδα μοιράστηκαν στα δυο. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, λοιπόν. Θοδωρής Τουρκογεώργος. Πήρε κάποιος ψήφους εχθές κι αν ο Τζέιμς δεν είναι ζητήσει να τον ψηφίσουν θα έβγαινε σίγουρα ο Θοδωρής. Ωστόσο κανείς δεν χρειάζεται να φοβάται για κάτι αφού ξέρουμε ήδη ποιος θα αποχωρήσει την Πέμπτη...