Με τεράστιο γωνιακό καναπέ μπροστά από τον πέτρινο τοίχο - Το πρώτο πράγμα που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο νέο της σπίτι

Δείτε τα βίντεο από τον καινούριο χώρο της

NDP

Λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε πως έπρεπε να αλλάξει παραστάσεις ώστε να αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα και να αλλάξει γενικότερα σελίδα στη ζωή της. Έτσι, θέλησε να μετακομίσει (δείτε την εδώ την ώρα που έφευγε από το σπίτι που έμενε με τον πρώην της) και αφού βρήκε το κατάλληλο σπίτι, όπως ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια, ύστερα από αρκετή έρευνα, εγκαταστάθηκε σε αυτό.

Το Σάββατο 17/12, μάλιστα, εξήγησε πως είναι η πρώτη της μέρα στον καινούριο χώρο της και θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη γωνιά που έστησε και ολοκλήρωσε από άποψη διακόσμησης. Το δωμάτιο αυτό είναι το σαλόνι της, στο οποίο έχει τοποθετήσει έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ σε μπεζ απόχρωση, τον οποίο έχει γεμίσει με μαξιλάρια, ενώ έχει απλώσει και μία μεγάλη λευκή και χουχουλιάρικη κουβέρτα πάνω του.

Η πρώτη γωνία στο σπίτι της Δήμητρας Αλεηανδράκη και το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκε στο νέο σπίτι

Έχει επιλέξει, επίσης, ένα λευκό χνουδωτό χαλί και στη μέση αυτού βρίσκεται το ξύλινο τραπεζάκι της με τα σιδερένια του πόδια. Είναι ένας αρκετά μεγάλος χώρος και εντυπωσιακός, με τον ένα τοίχο να είναι όλος πέτρινος, ενώ ο υπόλοιπος είναι μπορντο-καφέ.

Αφού, λοιπόν, έδειξε σε όλους με περηφάνια το επίτευγμά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βιντεάκι από το εικονοστάσι που έβαλε στην νέα της κατοικία, για να έχει καλή τύχη και υγεία.

«Μόλις Μπήκα! Καλορίζικο να είναι. Πρώτα ο Θεός να το χαρώ».

Η ανάρτησή της που προκάλεσε ανησυχία

Τις προάλλες, βέβαια, ενώ φαινόταν πως έβρισκε τα πατήματα της, αφού είναι μια δυναμική γυναίκα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagramπου έφερε ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εσάς αλλά και από τις εταιρείες που είχαμε συνεργασία για σήμερα. Είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμένα σήμερα και αύριο για αυτό επέλεξα να απομονωθώ κάπου που θα είμαι καλά! Είμαι καλά και προσεχώς καλύτερα! Είναι απλά δυο δύσκολες ημέρες! Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά χωρίς να κάνει καμία άλλη λεπτομέρεια γνωστή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι έξαλλη αλήθεια...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στα social media

«Κι αφού του κάναμε τα 40...» - Στα καλύτερά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της