«Καινούργια ζωή, καινούργια όλα» - Νέα αρχή για την Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό

Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Καινούργια ζωή, καινούργια όλα» - Νέα αρχή για την Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πλέον ελεύθερη (δείτε εδώ την φωτογραφία που πρόδωσε τον χωρισμό της) και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Όλα έδειχναν πως μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη, αφού έφτασε στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη με γεμάτες βαλίτσες και σακούλες, ωστόσο, την Δευτέρα 7/11 ανακοίνωσε τι συμβαίνει πραγματικά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δηλαδή, η ίδια εξήγησε πως βρήκε πράγματι νέο σπίτι, αλλά όχι στην Θεσσαλονίκη και ούτε δίπλα στην φίλη της και δήλωσε πως με αυτόν τον τρόπο κάνει την αρχή για μία νέα ζωή.

Η αλλαγή στη ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα.

Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πραγματικός λόγος που διέλυσε τον γάμο της

Τις τελευταίες μέρες πολύ ακουγόταν ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη λίγο μετά τον γάμο της, με την ίδια να έρχεται να τον επιβεβαιώνει απαντώντας σε ένα σχόλιο, κάτω από μια φωτογραφία της στο instagram (δείτε εδώ τι είπε).

Το πρωί μάλιστα του Σαββάτου 22/10, η εκπομπή Open Weekend και η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου επικοινώνησε με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη και μέσα σε όλα ανέφερε πως οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι τέλειες.

Ωστόσο, οι ζωές τους δεν ταίριαζαν, για αυτό και ήρθε ο χωρισμός (δείτε εδώ το πρόσωπο του πλέον πρώην της).

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη.