Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η φωτογραφία που πρόδωσε πως ο γάμος της διαλύθηκε

"Μου υπόσχομαι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η φωτογραφία που πρόδωσε πως ο γάμος της διαλύθηκε

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκληθεί γύρω από την προσωπική ζωή της αγαπημένης Δήμητρας Αλεξανδράκη κι αυτό γιατί το βράδυ της Πέμπτης 20/10 έγινε γνωστό πως χώρισε από τον σύζυγό της, τον οποίο δεν είχε δείξει ποτέ στα social media, αλλά το Youweekly.gr είχε εξασφαλίσει αποκλειστικές του φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Λευκάδα (δείτε το πρόσωπό του εδώ).

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρεις μήνες από τον κρυφό τους γάμο, και η είδηση πως η ίδια η επιχειρηματίας τελείωσε την σχέση τους έχει αρχίσει να διαδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz. Ακόμα, βέβαια, ούτε έχει διαψεύσει ούτε έχει επιβεβαιώσει το συμβάν. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα πριν από μια εβδομάδα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η λεζάντα της σα να πετούσε... σπόντα.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

"Σε πρόδωσα εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά.", έγραψε χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη ανάρτηση χωρισμός

Το τελευταίο story που δημοσίευσε με τον αγαπημένο της

Ανεμίζοντας τα μαύρα μακριά μαλλιά της, το Σάββατο 27/8 την είδαμε αφού έκανε το μπάνιο της στη θάλασσα, να δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί στον ώμο του καλού της, ο οποίος μάλλον οδηγούσε το σκάφος, με το οποίο έκαναν τουρ.