Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο μετά τον γάμο της

Άσχημα νέα για το μοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Δύσκολος φαίνεται πως είναι αυτός ο καιρός για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, χώρισε με τον σύντροφό της (δείτε εδώ ποιος είναι), λίγο καιρό μετά τον γάμο τους.

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μοντέλο αποφάσισε να δώσει οριστικό τέλος στην σχέση του, ενώ εδώ και αρκετό καιρό έχει να αναφερθεί στον σύντροφό της, ωστόσο δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα, μιας και ετοιμάζει κάτι πολύ καλό στα επαγγελματικά της.

Μάλιστα, πρόσφατα, η ίδια είχε γράψει στα social media: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Αναμένεται η επιβεβαίωση ή η διάψευση λοιπόν της ίδιας.

Ο λόγος που δεν έχει δείξει ποτέ δημόσια τον σύζυγό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στο After Dark και μεταξύ των όσων είπε το μοντέλο στο γνωστό εξομολογητήριο δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον έρωτα με τον άντρα της ζωή της αλλά και στον γάμο τους, που πλησιάζει.

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος».

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.