Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο μελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Διακοπές στην Λευκάδα για το ζευγάρι! Κοινές φωτογραφίες μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο μελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Φουλ ερωτευμένη είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη και δεν το κρύβει πλέον, παρόλο που δεν θέλει να δείξει το πρόσωπο του αγαπημένου της. Το μοντέλο που τόσο καιρό κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χθες 19/7 τους ξάφνιασε όλους όταν με μια φωτογραφία ανακοίνωσε πως παντρεύεται.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το απίστευτο μονόμετρο με το οποίο ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου. Μπορεί να μην γνωρίζουμε πόσο καιρό είναι μαζί, ωστόσο, σίγουρα αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε από το ένα λεπτό στο άλλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη - ο οποίος απασχόλησε πολύ τα media - έχει πάρει την απόφαση να κρατά τα προσωπικά της μόνο για εκείνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρατά επτασφράγιστο μυστικό τη νέα της σχέση και φυσικά να μη δημοσιεύει τίποτα στα social media με τον σύντροφό της.

Αυτός είναι ο μελλοντικός σύζυγός της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όταν αυτό προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται δεν μπορούσε να μην ανακοινώσει πως παντρεύεται, αφού σίγουρα η χαρά της δεν περιγράφεται!

Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, δεν γινόταν να μην βρούμε ποιος είναι ο μελλοντικός της σύζυγος. Και τελικά τον βρήκαμε! Συγκεκριμένα, έχουμε φωτογραφίες τους από τις τριήμερες διακοπές που έκαναν πριν από περίπου ένα μήνα στην Λευκάδα. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ο σύντροφος της είναι γνωστός επιχερηματίας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτός είναι ο σύζυγός της

Μάλιστα, μαζί τους βρισκόταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που όπως φαίνεται είναι σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη, κολλητή της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Επίσης, να σημειώσουμε πως το ζευγάρι έμεινε στο ξενοδοχείο του πλέον πρώην συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο, τον οποίο σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος πρόταση γάμου

Mελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη