Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε δημόσια για τον χωρισμό από τον Δημήτρη Μηλιώνη!

«Αρκετά σαπουνόπερα έγινε όλο αυτό»!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε δημόσια για τον χωρισμό από τον Δημήτρη  Μηλιώνη!
News 02.07.2019 17:27

Ξέσπασε δημόσια η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον χωρισμό από τον Δημήτρη Μηλιώνη!

Οι φήμες χωρισμού από τον αγαπημένο της έχουν οργιάσει το τελευταίο καιρό!

Αυτό απ' ότι φαίνεται εξόργισε την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τοποθετήθηκε δημόσια για όσα ακούγονται! Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν αλλά όπως φαίνεται δεν είχε αποτελέσματα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η καλλονή Δήμητρα διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες που είχε με τον Δημήτρη Μηλιώνη στο Instagram, ενώ τον έκανε και unfollow.

Εκείνη όμως μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να κλείσει στόματα και έγραψε:

«Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται. Απλά κουράστηκα να ακούω πότε θα βάλω νυφικό και πότε θα κάνω παιδί. Λες και ζούμε το 1850. Δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας με την προσωπική της ζωή ξανά για αυτό είπα στη δημοσιογράφο “πάμε παρακάτω στις ερωτήσεις”. Αρκετά σαπουνόπερα έγινε όλο αυτό».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε δημόσια για τις φήμες χωρισμού από τον Μηλιώνη!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Playboy; Χρυσάφι στα πόδια της...

Και όμως η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε στο Πρωινό πόσες χιλιάδες ευρώ πήρε από το Playboy! Μιλάμε για... χρυσάφι στα πόδια της!

Αρκετό καιρό μετά τη συμμετοχή της στο Nomads και τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί με την Ιωάννα Μπέλλα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε για όλα και... μας άφησε κάγκελο!

«Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη.Δεν έχω να πω κάτι για την Ιωάννα Μπέλλα, περσινά ξινά σταφύλια... Θυμάστε τότε που την είχε στολίσει κανονικά;

Ευτυχώς πρόλαβα καλές εποχές στο χώρο της μόδας. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για φωτογράφιση, ήταν για το Playboy, που ήταν γύρω στις 15,000 ευρώ.

Δεν έχω κάνει πλαστική πουθενά. Όταν αδυνατίζω πάρα πολύ, το χάνω το στήθος, δεν έχω καθόλου και μου έχουν βγάλει φωτογραφίες που είναι πλάκα. Μετά παίρνω βάρος και παίρνω στο στήθος αρκετά, φοράω και σουτιέν με ενίσχυση και φαίνεται πολύ μπόμπα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει τέλος στις φήμες του χωρισμού με τον καλύτερο τρόπο!

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δημήτρης Μηλιώνης: Το παιδάκι που θα τους αλλάξει τη ζωή!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share