Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το ανακοίνωσε δείχνοντας το μονόπετρο

Σε πελάγη ευτυχίας το μοντέλο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το ανακοίνωσε δείχνοντας το μονόπετρο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο εκλεκτός της καρδιάς της, της έκανε πρόταση γάμου και σε λίγο καιρό θα παντρευτούν!

Το μοντέλο το ανακοίνωσε, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι του αγαπημένου της και φοράει το δαχτυλίδι που της έδωσε, ενώ εκείνος έχει γραμμένο στην παλάμη του, το «She sais yes», δηλαδή το «Είπε το ναι».

Μάλιστα, φοβερή σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε εμφανιστεί στο πλατό του Νίκου Μουτσινά ντυμένη νύφη!

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γάμο της

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τις σχέσεις της

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά μου, έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Έχω αρνηθεί το Power of Love για ευνόητους λόγους, το Survivvor 1 που στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν ήταν δική μου απόφαση. Δυστυχώς, ήταν απόφαση της πρώην σχέσης μου. Στο Nomads πήγα γιατί η σχέση μας ήταν στα τελευταία της.