Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Υπό άκρα μυστικότητα! Το αποκάλυψε η ίδια στον αέρα της Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Κάτω υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και το αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Πέμπτης 15/9 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, όπου ήταν καλεσμένη. Το γνωστό μοντέλο συγκεκριμένα ρωτήθηκε για τον γάμο της ο οποίος είχε πει ότι αναβλήθηκε και τότε ήταν που έκανε την αποκάλυψη.

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Δε ξέρω τι από τα δυο είναι καλύτερο να πω για το συγκεκριμένο θέμα» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε, «’Η χώρισα ή παντρεύτηκα. Ένα από τα δυο. Το μονόπετρο το φοράω, άρα;

Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παππά και τελειώσαμε. Δε θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου.

Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ο λόγος που δεν δείχνει τον πλέον σύζυγό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στο After Dark και μεταξύ των όσων είπε το μοντέλο στο γνωστό εξομολογητήριο δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον έρωτα με τον άντρα της ζωή της αλλά και στον γάμο τους, που πλησιάζει.

Αυτό ωστόσο, που έκανε αίσθηση είναι το γεγονός ότι η Δήμητρα έχει αποφασίσει να μη φανερώσει τον άντρα της αλλά και τίποτα από την ημέρα εκείνη, που θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος».

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.