Αναβλήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναβλήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (27/6) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον αγαπημένο της αναβλήθηκε προσωρινά καθώς δεν έχουν χρόνο να ετοιμάσουν τα πάντα.

Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει σκοπό να δείξει τον σύντροφό της (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ενώ στις νέες δηλώσεις της εξήγησε πως δεν έχει συμβεί κάτι κακό ανάμεσά τους απλά οι ετοιμασίες παίρνουν χρόνο.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την αναβολή του γάμου της

«Τελικά αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα. Λόγω της δουλειάς και λόγω διάφορων άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Οπότε είπαμε να το κάνουμε λίγους μήνες μετά και να το κάνουμε την ησυχία μας. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου και προγράμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Αποκάλυψε πόσο κοστολογείται το νυφικό που θα φορέσει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς όπως είναι γνωστό είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ αφού πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 15/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις και για το νυφικό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν με αγχώνει κάτι εκτός από το να χωράει ο άντρας δίπλα μου και να μην τον εκτοπίσω με το νυφικό γιατί είναι ικανών διαστάσεων. Με αυτά που έχουμε βάλει πάνω υπολογίζω ότι κάνει 10.000 ευρώ. Είναι σχετικό».