Ανακοινώθηκε ο αρραβώνας στο Super Κατερίνα

Η εντυπωσιακή βέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε ο αρραβώνας στο Super Κατερίνα

Μία πολύ ξεχωριστή ανακοίνωση είχε το πρωί της Πέμπτης (6/1) η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα, καλεσμένη στο Super Κατερίνα βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της.

Ο σύντροφός της, της είχε κάνει πρόταση γάμου το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι (δείτε το εδώ) και όπως εξήγησε, ανήμερα τα Χριστούγεννα επισημοποίησαν τον αρραβώνα τους μπροστά στις οικογένειές τους, ανταλλάσσοντας βέρες.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Super Κατερίνα για τον αρραβώνα της

«Η αλήθεια είναι πως ανταλλάξαμε βέρες με τον καλό μου τα Χριστούγεννα που ήμασταν όλοι μαζί. Ο άντρας μου, μού έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι με το μονόπετρο. Και εγώ ήθελα φέτος να Χριστούγεννα που θα ήμασταν μαζί όλη η οικογένεια, να του κάνω δώρο τις βέρες. Το κανόνιζα δυο μήνες.

Και την ώρα που έβγαζα τις βέρες ήταν στην τουαλέτα ρε γαμώτο. Και βγαίνει έξω και φιλιόμασταν όλοι. Χάρηκε και η πεθερά. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε», αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και έδειξε όλο χαρά τη βέρα της.

Αυτός είναι ο μελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη - ο οποίος απασχόλησε πολύ τα media - έχει πάρει την απόφαση να κρατά τα προσωπικά της μόνο για εκείνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρατά επτασφράγιστο μυστικό τη νέα της σχέση και φυσικά να μη δημοσιεύει τίποτα στα social media με τον σύντροφό της.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όταν αυτό προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται δεν μπορούσε να μην ανακοινώσει πως παντρεύεται, αφού σίγουρα η χαρά της δεν περιγράφεται!

Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, δεν γινόταν να μην βρούμε ποιος είναι ο μελλοντικός της σύζυγος. Και τελικά τον βρήκαμε! Συγκεκριμένα, έχουμε φωτογραφίες τους από τις τριήμερες διακοπές που έκαναν πριν από περίπου ένα μήνα στην Λευκάδα. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ο σύντροφος της είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτός είναι ο σύζυγός της

Μάλιστα, μαζί τους βρισκόταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Επίσης, να σημειώσουμε πως το ζευγάρι έμεινε στο ξενοδοχείο του πλέον πρώην συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο, τον οποίο σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος πρόταση γάμου

Mελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη