Επιμένει να τον κρύβει - Ο λόγος που η Αλεξανδράκη δε θα δείξει τον σύντροφό της ούτε στον γάμο τους

Πλησιάζει το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επιμένει να τον κρύβει - Ο λόγος που η Αλεξανδράκη δε θα δείξει τον σύντροφό της ούτε στον γάμο τους

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17/6 στο After Dark και μεταξύ των όσων είπε το μοντέλο στο γνωστό εξομολογητήριο δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον έρωτα με τον άντρα της ζωή της αλλά και στον γάμο τους, που πλησιάζει.

Οι ετοιμασίες είναι σχεδόν όλες έτοιμες, η πρόβα νυφικού έχει γίνει και το μόνο, που μένει είναι η ημέρα που οι δύο τους θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του μυστηρίου. Αυτό ωστόσο, που έκανε αίσθηση είναι το γεγονός ότι η Δήμητρα έχει αποφασίσει να μη φανερώσει τον άντρα της αλλά και τίποτα από την ημέρα εκείνη, που θα γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

Η άρνηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη να δείξει τον σύντροφό της

«Προετοιμάζομαι για τον γάμο μου, υπάρχει ημερομηνία αλλά δεν θα την πω. Ο γάμος δεν είναι ένα από τα πανηγύρια που κάνουμε, είναι ένα πάρα πολύ ιερό μυστήριο, αν το θεωρούσα παιχνιδάκι, θα είχα 3,4 γάμους στην πλάτη μου. Επειδή το θεωρώ κάτι ιερό, θα γίνει μία φορά και θα μας χωρίσει ο θάνατος».

Και πρόσθεσε: «Τον άντρα μου όχι, δεν τον γνωρίζετε και δεν χρειάζεται να τον μάθετε, ούτε την ημέρα του γάμου γιατί δεν θα ξέρετε που θα γίνει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η αναστάτωση λίγο πριν από τον γάμο

Σε νυχτερινή έξοδο πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Δήμητρα Αλεξανδράκη το βράδυ της Πέμπτης 12/5, η οποία προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τον επικείμενο γάμο της. Ενώ μάλιστα παραδέχτηκε και πως της λείπει κάτι πολύ βασικό... αλλά δεν είναι το νυφικό (δείτε εδώ πόσο κοστίζει)

«Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες αλλά όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα, οπότε θα δούμε τελευταία στιγμή, κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Έχω την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με μια άλλη φίλη παράνυφο, δυο ξανθιές μια μελαχρινή. Μπορεί να φύγει κάποια για να μας παντρέψει ή μπορεί να μας παντρέψει η Ιωάννα με τον Δημήτρη.

Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε κι εκεί. Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια.

Δεν θα υπάρχουν κάμερες, δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν θα υπάρχουν από την πλευρά τη δικιά μου σχεδόν καθόλου συγγενείς. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Είναι μια ιερή στιγμή, δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο και να έχουμε άτομα που θα έρθουν μόνο για το στόρι και να ρίχνουν τις κατάρες από πίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το My Style Rocks, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το My Style Rocks και γενικότερα η περίοδος εκείνη ήταν η χειρότερη στη ζωή μου».