Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεπερνάει κάθε φαντασία! Αποκάλυψε πόσο κοστολογείται το νυφικό που θα φορέσει

Σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεπερνάει κάθε φαντασία! Αποκάλυψε πόσο κοστολογείται το νυφικό που θα φορέσει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς όπως είναι γνωστό είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ αφού πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 15/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις και για το νυφικό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν με αγχώνει κάτι εκτός από το να χωράει ο άντρας δίπλα μου και να μην τον εκτοπίσω με το νυφικό γιατί είναι ικανών διαστάσεων. Με αυτά που έχουμε βάλει πάνω υπολογίζω ότι κάνει 10.000 ευρώ. Είναι σχετικό».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Διέρρευσε φωτογραφία του συντρόφου της - Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην ζωή της και δεν διστάζει να το δείχνει καθώς είναι αρκετά ερωτευμένη. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, μέχρι τώρα η ίδια είχε επιλέξει φανερά να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την σχέση της όπου το καλοκαίρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο αγαπημένος της έχει κάνει πρόταση γάμου μιας και πριν από λίγο καιρό αρραβωνιάστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με τον σύντροφό της ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ και το μοντέλο μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τα ταξίδι τους. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου 26/3 επέλεξε να κοινοποιήσει ένα σπάνιο στιγμιότυπο στο Instagram με τον αγαπημένο της, στο οποίο βρίσκονται πάνω σε μια γόνδολα και φιλιούνται τρυφερά

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη