Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει πρόβα νυφικού - Η ανάρτηση στο instagram

Οι παραμυθένιες λεπτομέρειες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει πρόβα νυφικού - Η ανάρτηση στο instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς, όπως είναι γνωστό είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ, αφού πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα, στο τέλος Σεπτέμβρη αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Πρόσφατα, μάλιστα βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και της χάρισε ένα μονόπετρο (δείτε εδώ γιατί).

Και φυσικά έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία των προετοιμασιών για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της. Μάλιστα, σήμερα Σάββατο 21/5 ανέβασε stories στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου κάνει την πρώτη πρόβα νυφικού. Το μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Οι αναρτήσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την πρώτη πρόβα νυφικού

Αποκάλυψε πόσο κοστολογείται το νυφικό που θα φορέσει

Το πρωί της Παρασκευής 15/4 μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει κάποιες αποκαλύψεις και για το νυφικό της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν με αγχώνει κάτι εκτός από το να χωράει ο άντρας δίπλα μου και να μην τον εκτοπίσω με το νυφικό γιατί είναι ικανών διαστάσεων. Με αυτά που έχουμε βάλει πάνω υπολογίζω ότι κάνει 10.000 ευρώ. Είναι σχετικό».