Χάρισε μονόπετρο στην Κατερίνα Καινούργιου - Έκπληκτοι οι συνεργάτες της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρισε μονόπετρο στην Κατερίνα Καινούργιου - Έκπληκτοι οι συνεργάτες της

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε μια ξεχωριστή καλεσμένη στον πλατό του «Super Κατερίνα», η οποία της έκανε δώρο αυτό που θα ήθελε να της κάνει και κάποιος άντρας σύντομα... Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία ήρθε και έφερε νέο αέρα στην εκπομπή.

Χάρισαν μονόπετρο στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στην εκπομπή, μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, την οποία έκανε η ίδια μέσα από το Instagram. Όμως η γνωστή επιχειρηματίας αποφάσισε να μην πάει με άδεια χέρια και προσέφερε ένα μονόπετρο στην οικοδέσποινα.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ανοίξει μαγαζί με νυφικά φορέματα αλλά και κοσμήματα και ιδιαίτερες περιστάσεις. Από την δική της συλλογή ήτα λοιπόν το μονόπετρο που χάρισε στην παρουσιάστρια.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ότι ήταν το πρώτο μονόπετρο που της έχουν δώσει. «Σου έφερα τετράγωνο, μέχρι ο αγαπημένος σου να σου φέρει στρογγυλό», της είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πως είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης 6 μήνες μετά τον χωρισμό του με την Καινούργιου

Έχουν περάσει τουλάχιστον 6 μήνες από τότε που ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Τα πρώτα σύννεφα της σχέσης τους εμφανίστηκαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στα μέσα του φθινοπώρου, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει ιδιαίτερα μελαγχολική ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν η συζήτηση πήγαινε σε ζητήματα καρδιάς. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν τοποθετήθηκε επισήμως για το αν παραμένει ή όχι μαζί, αν και έπαψαν να κάνουν κοινές εξόδους όπως συνήθιζαν παλιότερα, κυρίως σε ψαγμένα εστιατόρια που ήταν μια κοινή τους αδυναμία.

Ακολούθησαν διαγραφές κοινών φωτογραφιών από τα social media τους, διάφορες σπόντες της παρουσιάστριας στον αέρα του Super Κατερίνα και στο τέλος... προσπάθεια επανασύνδεσης που όμως δεν απέδωσε καρπούς. Σήμερα, οι δυο τους ζουν χωριστές ζωές.

Η Κατερίνα, μάλιστα, αποφάσισε να κάνει ολικές αλλαγές στην ζωή της και να αφήσει πίσω μια για πάντα το παρελθόν ξεκινώντας από μια μετακόμιση! Πήγε σε νέο σπίτι στο Κολωνάκι (δείτε εδώ φωτογραφίες) και πλέον φαίνεται πιο ευδιάθετη.

Παρά το γεγονός πως είναι επίσης άκρως ενεργός στα social media, ο Φίλιππος προτιμά να μην ανεβάσει σχεδόν ποτέ το πρόσωπό του και οι αναρτήσεις του επικεντρώνονται περισσότερο στο επαγγελματικό κομμάτι και σε διαφημιστικούς σκοπούς.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έκανε repost ένα στόρι ενός φίλου που τον είχε τραβήξει να πίνει και να κουβαλάει σακούλες με φαγητό. Ανανεωμένος, με ένα υπέροχο καλοκαιρινό πουκάμισο φαινόταν να διασκεδάζει με την παρέα του.

Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό

Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή δεν λένε άλλωστε;