Με ξύλινα πατώματα και μοντέρνα διακόσμηση - Φωτογραφίες από το νέο της σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι

Αέρας ανανέωσης για την παρουσιάστρια

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με ξύλινα πατώματα και μοντέρνα διακόσμηση  - Φωτογραφίες από το νέο της σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι

Τον τελευταίο καιρό η η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να μετακομίσει. Έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες πως βρήκε επιτέλους, μετά μήνες αναζήτησης και αναμονής, το σπίτι των ονείρων της. Το νέο υπέρκομψο διαμέρισμά της βρίσκεται στο Κολωνάκι.

Η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα άφησε το σπίτι της στα Βόρεια Προάστια μετά από χρόνια και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για αυτή της την απόφαση όπως και με το νέο της διαμέρισμα. (Δείτε το προηγούμενο σπίτι της Καινούργιου).

Έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες εργασίες ανακαινίζοντάς το σύμφωνα με τα γούστα της. Έτσι, πλέον μπορεί να μας το δείξει αναρτώντας καθημερινά φωτογραφίες από τη νέα της κατοικία.

«Νέο σπίτι, νέα ζωή…Σύντομα» είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στα stories της.

Φωτογραφίες από το νέο σπίτι της Κατερίνα Καινούργιου

κατερινα καινουργιου στο νεο της σπιτι

νεο σπίτι νεα αρχη καινουργιου

νεο σπίτι καινουργιου

Όσο για την ψυχολογία της φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει on air η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της.

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας για τον λόγο μετακόμισης της στον αέρα του Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εβδομάδα της με ευχάριστα νέα, τα οποία αποφάσισε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της μαγειρικής ενότητας με την Κατερίνα Λένη. Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να κάνει γνωστό μέσα από αναφορές της, πως ήθελε να μετακομίσει.

Πιο συγκεκριμένα, η κύρια δυσαρέσκεια της είχε να κάνει με την θέρμανση καθώς το διαμέρισμα δεν είχε κεντρική και αυτό φυσικά δε την βόλευε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στα τσουχτερά κρύα έφευγε από το σπίτι της και έβρισκε πιο ζεστά ''καταφύγια''.

Ευτυχώς, όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν παρελθόν αφού η Κατερίνα ανακοίνωσε στη σεφ και μαζί στους φίλους, που την παρακολουθούν, πως βρέθηκε σπίτι στα μέτρα της και έτσι μετακομίζει.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην Κατερίνα Λένη.