Σε σχέση ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η φωτογραφία με το "καυτό" φιλί στο στόμα

Επιβεβαιώθηκε πως είναι ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε σχέση ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η φωτογραφία με το

Μπορείς κανείς από τους να μην το έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο είναι πλέον επίσημο πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόου μπιζ. Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είναι στενή φίλη της πρώτης, ήταν αυτή που έκανε την εν λόγω αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story με τον παίκτη του Survivor 5 να φιλάει στο στόμα την Αλεξάνδρα. Μάλιστα, λίγο αργότερα, η ίδια αποκάλυψε πως ο Στάθης έχει κάνει τατουάζ στο σώμα του το όνομά της Αλεξάνδρας.

Αναμένουμε λοιπόν τόσο από την Αλεξάνδρα να μιλήσει για την νέα της σχέση, όσο όμως και από τον Στάθη, όταν με το καλό επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τον Άγιο Δομίνικο.

Η φωτογραφία με το "καυτό" φιλί στο στόμα Παναγιώταρου - Σχίζα

Σε σχέση ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

«Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση»

Στο Εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29/4 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το λαμπερό μοντέλο και επιχειρηματίας, μίλησε ανοιχτά για όλα (δείτε εδώ για την φημολογούμενη σχέση της), έκανε πολλές αποκαλύψεις ενώ έδωσε και την δική της απάντηση για το τι προτιμάει να γράφεται για εκείνη.

Μπότοξ ή βάψιμο μαλλιών θα διάλεγε αν έπρεπε να κάνει μόνο το ένα από τα δύο για έναν χρόνο; Διάλεξε το βάψιμο των μαλλιών της! «Με μαύρη ρίζα έναν χρόνο; Ποτέ!».

Της αρέσει να την αποκαλούν Barbie, το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι σε τουαλέτες σε σινεμά και σε πιλοτή. «Θέλω να ακούω το όνομά μου και πολλές φορές η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση» είπε απαντώντας αν προτιμά να μην γράφεται τίποτα για εκείνην ή να γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν.

«Μπορεί και να έρθει σύντομα η ενασχόλησή μου με το τραγούδι. Έχω δοκιμάσει κάποια ντέμο, έχω ξεκινήσει να το “χτίζω”, στην Panik» αποκάλυψε.

«Ήταν ένας τύπος που νόμιζε ότι έχουμε σχέση και μου έστελνε επί μήνες. Το ζούσε μόνος του όλη την ιστορία. Δεν απαντούσα. Κατεβατά ολόκληρα. Το πήρα λίγο στην πλάκα αλλά ήταν τρομακτικό. Σταμάτησε αφού του έστειλα δυο τρία πράγματα. Έβαλα τότε το αγόρι μου να του στείλει και το σταμάτησε», είπε.

«Με νευριάζει πολύ, αισθάνομαι ανασφάλεια μετά, αλλά αν είμαι ερωτευμένη πραγματικά και επειδή είμαι από τις γυναίκες που αν καταλάβουν ότι δεν έχουν κάτι 100% τη συγχωρώ. Έχω συγχωρήσει απιστία. Δεν θα ήθελα ποτέ να ξυπνήσω άντρας, είναι τραγικό. Θα ήμουν πολύ χαλαρός. Θα έκανα ό,τι κάνω και ως γυναίκα».

«Όταν ήμουν μικρή κι επειδή έμοιαζα με αγόρι, η μητέρα μου με έντυνε σαν αγόρι με φώναζαν “Αλέκο”, μέχρι τα 6-7, ειδικά η νονά μου. Με έντυνε και τσολιά» εξομολογήθηκε.

«Το μέγεθος μετράει αλλά είμαι πιο πολύ του τρόπου» είπε ενώ δήλωσε ότι δεν τρέχει πίσω από έναν άντρα που διεκδικεί κάποια άλλη. Για την τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχτεί από τον ΑΝΤ1 με την Κατερίνα Στικούδη είπε ότι ακόμα είναι σε συζητήσεις και πρόκειται για γυναικείο μαγκαζίνο για Σαββατοκύριακο. «Θα χαρούμε να το κάνουμε» είπε.