Είναι επίσημο! Σε σχέση ο Σχίζας με την Παναγιώταρου - Η φωτογραφία που τους "καίει"

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τους έδωσε "στεγνά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι επίσημο! Σε σχέση ο Σχίζας με την Παναγιώταρου - Η φωτογραφία που τους

Φαίνεται πως ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους παίκτες που "κινδυνεύει" να αποχωρήσει από το Survivor 5 σύμφωνα με τα τελευταία spoiler που έχουν βγει στην επιφάνεια. Έτσι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν δίστασε λίγο νωρίτερα να κάνει μια δημόσια έκκληση προκειμένου οι διαδικτυακοί φίλοι της να τον στηρίξουν.

Μάλιστα, ακόμη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή θέλησε να βοηθήσει την καλή της φίλη με μια ανάρτηση όλο νόημα. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το τατουάζ του Στάθη Σχίζα με το όνομα του μοντέλου.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ωστόσο λίγο αργότερα την έσβησε.

Οι αναρτήσεις που "καίνε" την σχέση Σχίζα - Παναγιώταρου

Ανάρτηση Δήμητρας Αλεξανδράκη

Παναγιώταρου - Σχίζας: Όλη αλήθεια για τη σχέση που προσπαθούν να ''κουκουλώσουν''

Τον τελευταίο καιρό ένα από τα θέματα που απασχολεί τη showbiz είναι η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα. Ο παίκτης μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να παλεύει για την παραμονή του στο παιχνίδι, όμως το μοντέλο που βρίσκεται στην έξω ζωή δίνει τις δικές της σχετικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού On Time οι δύο τους είναι με σιγουριά ζευγάρι και ειδικά μετά την κίνηση του παίκτη κατά την νίκη του σε αγώνα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ του περιοδικού κάνει γνωστό πως αυτός είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο ήρθε κοντά η Αλεξάνδρα μετά τον χωρισμό από τον Αριστομένη. Μάλιστα η αγάπη και των δύο για την γυμναστική ήταν ένα από τα βασικά για να έρθουν πιο κοντά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα

Σχίζας - Παναγιώταρου είναι ζευγάρι