Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Όλα όσα ανέφερε για τον Στάθη Σχίζα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια J2US δήλωσε πως δεν ήταν διόλου απίθανο να κατακτήσει μαζί με την Κατερίνα Λιόλου την πρωτιά στο παιχνίδι.

Από την άλλη, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να δοκιμάζει τις ικανότητές της στο τραγούδι, ενώ από την άλλη θέλησε να τοποθετηθεί και για την φημολογούμενή της σχέση με τον Στάθη Σχίζα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια «Θέλω το καλό του και θεωρώ ότι του αξίζει η νίκη στο Survivor. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει λόγος».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Αγνώριστη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της - Φωτογραφίες πριν και μετά

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο My Style Rocks. Η εντυπωσιακή ξανθιά μάλιστα, κατάφερε να δείξει πως έχει αρκετό ταλέντο και στο τραγούδι καθώς την είδαμε να σηκώνει την κούπα στο μουσικό show του J2US μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Η ίδια, έχει απασχολήσει αρκετές φορές με την προσωπική της ζωή ωστόσο πολλά έχουν γραφτεί και για τις μικρές επεμβάσεις η οποία έχει κάνει κυρίως στο πρόσωπό της.

Πιο συγκεκριμένα, οι πλαστικές επεμβάσεις με τις πιο αισθητές αλλαγές παρατηρούνται στα ζυγωματικά -τα οποία είναι πολύ πιο έντονα- και στα χείλη της, τα οποία είναι πιο σαρκώδη.

Δείτε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου πριν και μετά τις πλαστικές

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Τι έχει πειράξει πάνω της;Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Τι έχει πειράξει πάνω της;