Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο J2US - «Ήταν πολύ κουραστικό...»

Όσα είπε η τραγουδίστρια

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο J2US - «Ήταν πολύ κουραστικό...»

Στον καναπέ του «The 2night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λιόλιου, το βράδυ της Τρίτης 25/1, με αφορμή την νίκη της στο J2US και μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αποκάλυψε αν υπήρχαν κλίκες στο snow τραγουδιού.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Λιόλιου

«Το «j2us» ήταν πολύ κουραστικό, κάναμε πολλές πρόβες αλλά αποκόμισα τόσα πολλά πράγματα που θα το έκανα ξανά αύριο κιόλας»: είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία της με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συμπλήρωσε ότι: «Προφανώς και υπήρχαν κλίκες στο J2US όπως υπάρχουν και στη ζωή, δεν ταιριάζουν όλοι με όλους».

Η Κατερίνα Λιόλιου είπε για την νίκη της: «Η νίκη στο J2US είναι πιο πολύ επιβεβαίωση για τους κόπους σου, δεν έχει κάποιο χρηματικό έπαθλο».

Για τα προσωπικά της, η ίδια είπε: «Τη μοναξιά πολλές φορές τη βιώνουμε ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι είναι γύρω μας».

Η αμηχανία της τραγουδίστριας για τις δηλώσεις του Κεχαγιά από τον τελικό του J2US

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε μέσω skype η Κατερίνα Λιόλιου για να μιλήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη νίκη τους στον τελικό του J2US. Ωστόσο, είχαν στην τραγουδίστρια μια μικρή έκπληξη που την έφερε σε μεγάλη αμηχανία.

Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Κεχαγιά από τον τελικό όπου βρέθηκε για να τον παρακολουθήσει από τα backstage.

«Είμαι στο σόου γιατί μου αρέσει πολύ. Ξενυχτώ από μικρός. Τους ξέρω όλους… Δεν ξέρω τι είχατε διαβάσει και που. Εγώ ότι και να πω, δεν ξέρω πως θα περάσει. Προτιμώ να μην λέω τίποτα για όλα αυτά και προτιμώ να μην μιλώ για τα προσωπικά μου», ανέφερε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος και ρώτησαν την Κατερίνα Λιόλιου για την μεταξύ τους σχέση, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω τι λέτε εκεί στην ωραία σας παρέα. Εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου… Είστε γλυκύτατοι αλλά σας παρακαλώ δεν θέλω τίποτα. Αξίζει να δώσουμε όλα τα φώτα σήμερα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ευχαριστώ πάρα πολύ».