Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Νίκησε και σχημάτισε το Α - Επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Παναγιώταρου ο Σχίζας;

Φουντώνουν οι φήμες

Survivor 5: Νίκησε και σχημάτισε το Α - Επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Παναγιώταρου ο Σχίζας;
Survivor 20.03.2022 00:41
Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Σάββατο 19/3, κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι με την τροπή των πραγμάτων και τη δημιουργία νέων ομάδων, ενώ άλλοι όπως ο Στάθης Σχίζας, αφιερώνουν τις νίκες τους σε κάποιο Α.

Οι φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα φουντώνουν τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο το έχει αρνηθεί και επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι. Οι δυο τους έχουν σίγουρα πολύ ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ένας πολύ ξεχωριστός φίλος για εκείνη και ότι λατρεύει τον χαρακτήρα του.

Ο σχηματισμός Α του Στάθη Σχίζα μετά τη νίκη του

Στο σημερινό επεισόδιο κατά την διάκρεια του αγώνα επάθλου ανάμεσα στις δυο ομάδες, είδαμε ότι ο Στάθης Σχίζας αγωνίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και κέρδισε και κατάφερε να δώσει έναν σημαντικό πόντο στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τη νίκη του, ο ίδιος κοίταξε την κάμερα και έκανε με τα χέρια του το γράμμα "Α", κάνοντας έτσι μια αφιέρωση σε κάποιο πρόσωπο. Μήπως ήταν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Μήπως μεταξύ τους τρέχει κάτι άλλο από μια μεγάλη φιλία;

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; - Το αινιγματικό βίντεο

Στο βίντεο το οποίο έστειλαν οι φίλοι του από την Ελλάδα, είδαμε ανάμεσά τους την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με το σκυλάκι της, η σχέση της οποίας με τον παίκτη των Διασήμων, δεν είναι ξεκάθαρη.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο μας προκάλεσε κάποια ερωτήματα, καθώς είδαμε την Influencer να κρατάει ''θερμά'' το χέρι του φίλου του Στάθη Σχίζα και να τον χαϊδεύει, χωρίς να τον αφήνει λεπτό. Τι συμβαίνει άραγε μεταξύ τους;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ!» - Η Ναυσικά ξεκαθαρίζει τη θέση της για Κατσαούνη

Survivor 5 : «Έγινε θαύμα που...» - Πάρτυ στην καλύβα των Μαχητών μετά την αποχώρηση της Κάτιας

Share