Survivor 5 : «Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως...» - Ράκος η Σοφιάννα μετά τις αλλαγές των ομάδων

Ο χειρότερος φόβος της έγινε πραγματικότητα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : «Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως...» - Ράκος η Σοφιάννα μετά τις αλλαγές των ομάδων

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες στο Survivor, το Σάββατο 19/3, μετά από την ανακοίνωση βόμβα του Γιώργου Λιανού, και τις νέες ομάδες Μετά τη Βρισηίδα λοιπόν, σε κλάματα είδαμε ότι ξέσπασε και η Σοφιάννα στο άκουσμα της είδησης αυτής.

Όπως ήτα λογικό πολλοί φίλοι χωρίστηκαν, και μέσα σε αυτούς ήταν και η Ασημίνα με την Σοφιάννα. Και οι δυό τους δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα μιλώντας φανερά απογοητευμένες για ότι συνέβη.

Άσχημα ψυχολογικά η Σοφιάννα μετά το χωρισμό των ομάδων

Το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα για την παίκτρια μιας και τη χώρισαν με τον πιο δικό της άνθρωπο στο παιχνίδι, την Ασημίνα. Θα είναι αυτό γεγονός που θα την κάνει να λυγίσει ή θα την πεισμώσει περισσότερο;

«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι για μένα...» - Τα συγκινητικά λόγια της Ευρυδίκης για την Κάτια

Με κλάματα και άσχημη ψυχολογία ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είναι εμφανώς απογοητευμένοι - τουλάχιστον οι περισσότεροι - από την αποχώρηση της Κάτιας, την οποία δεν περίμεναν.

Η Βρισηίδα συγκεκριμένα πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της Ευρυδίκης, ενώ όλοι έκαναν σχόλια για το πόσα είχε ακόμα να δώσει στο παιχνίδι.

Η Ευρυδίκη λίγο αργότερα μίλησε στις κάμερες για την Κάτια, και καταλαβαίνουμε πως ήρθαν πολύ κοντά, μιας και χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα ήθελε να την περιμένει όταν γυρίσει και να κάνουν παρέα πίσω στην Ελλάδα μιας και πλέον είναι ένα μεγάλο κομμάτι της.