Παναγιώταρου - Σχίζας: Όλη αλήθεια για τη σχέση που προσπαθούν να ''κουκουλώσουν''

Ταιριάζουν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παναγιώταρου - Σχίζας: Όλη αλήθεια για τη σχέση που προσπαθούν να ''κουκουλώσουν''

Τον τελευταίο καιρό ένα από τα θέματα που απασχολεί τη showbiz είναι η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα. Ο παίκτης μπορεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και να παλεύει για την παραμονή του στο παιχνίδι, όμως το μοντέλο που βρίσκεται στην έξω ζωή δίνει τις δικές της σχετικές απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού On Time οι δύο τους είναι με σιγουριά ζευγάρι και ειδικά μετά την κίνηση του παίκτη κατά την νίκη του σε αγώνα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ του περιοδικού κάνει γνωστό πως αυτός είναι ο πρώτος άντρας με τον οποίο ήρθε κοντά η Αλεξάνδρα μετά τον χωρισμό από τον Αριστομένη. Μάλιστα η αγάπη και των δύο για την γυμναστική ήταν ένα από τα βασικά για να έρθουν πιο κοντά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα

Σχίζας - Παναγιώταρου είναι ζευγάρι

Η φωτογραφία που ''καίει'' τη σχέση της Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

Είναι γεγονός πως από την στιγμή που είδαμε την άφιξη του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5, ξέσπασε ένας τεράστιος χαμός όχι μόνο για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ίδιο το μοντέλο αν και κάνει γνωστή τη γνωριμία τους, ταυτόχρονα δηλώνει επίμονα πως δε θέλει να αναφερθεί καθόλου στα προσωπικά της, συνεπώς και στο όνομα του Στάθη. Εμείς ωστόσο μετά από αρκετή προσπάθεια και ερεύνα θέλαμε να φωτίσουμε την είδηση και φυσικά να καταλήξουμε πως δεν είναι φιλική η σχέση, γιατί σε κάθε περίπτωση ταιριάζουν πολύ μαζί.

Ένα insta story που παίκτη πριν μπει στο reality επιβίωσης, με το οποίο μας έδειχνε το πρωινό, που έπαιρνε στο κρεβάτι φανερώνει για τους πολύ παρατηρητικούς, το πόδι της Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα βλέπουμε το τατουάζ της με τον σταυρό στον αστράγαλο. Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σύνδεση.

Σχίζας - Παναγιώταρου