"Χωρίσαμε! Εγώ θέλω μόνο..." - Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σπάει πρώτη φορά την σιωπή της για τον (πλέον) πρώην σύζυγό της

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους δεν είναι πια μαζί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες πετούσε στα σύννεφα. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να προφυλάξει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας κι ενώ διατηρούσε χρόνια δεσμό και μάλιστα πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε, σήμερα, δηλώνει μόνη ξανά!

Συγκεκριμένα, όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες η επιχειρηματίας αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με τον πλέον πρώην σύζυγό της τον οποίο δεν είχε δείξει ποτέ στα social media και στις κάμερες (δείτε το πρόσωπό του για πρώτη φορά εδώ). Οι αιτίες, μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστες.

Μέχρι σήμερα η Δήμητρα δεν είχε κάνει καμία δήλωση δημόσια για το συμβάν. Η μόνη κίνηση που έκανε ήταν να διαγράψει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την φωτογραφία από την πρόταση γάμου με το τεράστιο μονόπετρο που της είχε δώσει (δείτε το εδώ). Σε ένα σχόλιο, όμως, κάτω από ένα post της αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει ανοιχτά για αυτό.

Το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον χωρισμό της

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέβασε πριν από λίγες ημέρες μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία έγραψε στη λεζάντα: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν κάτω από το στιγμιότυπο, μια follower έγραψε ειρωνικά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Καταπληκτική φωτό. Ο σύζυγος την τράβηξε;». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και έγραψε: «Όχι γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία Flori; Εγώ χαρά θέλω μόνο να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια να έχετε».

Αλεξανδράκη