Δήμητρα Αλεξανδράκη: Πέταξε από το χέρι της το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει (Φώτο)

Διέλυσε τον γάμο της μέσα σε λίγους μήνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου: NDP
Φωτογραφία αρχείου: NDP

Μία, μία έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή της αγαπημένης Δήμητρας Αλεξανδράκη. Μπορεί τον (πρώην πλέον) σύζυγός της να τον κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην τον είχε δείξει ποτέ στην κάμερα (το Youweekly.gr τους είχε απαθανατίσει μαζί, δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του) αλλά κάποια πράγματα για την (άλλοτε) κοινή τους ζωή τα είχε μοιραστεί η ίδια με τον κόσμο, όπως την πρόταση γάμου.

Η επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει πως στα γενέθλιά της, ο αγαπημένος της της ζήτησε να παντρευτούν και της έδωσε μάλιστα ένα υπέροχο μονόπετρο που... βγάζει μάτι από χιλιόμετρα θα μπορούσε να πει κανείς.

Μάλιστα, τότε, η Δήμητρα σε ανάρτησή της είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk».

Δήμητρα Αλεξανδράκη δαχτυλίδι αρραβώνων
Το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου

Και φτάνουμε στο σήμερα: Το βράδυ της Πέμπτης 20/10, έγινε γνωστό πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Λίγους μήνες μετά τον κρυφό τους γάμο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, η επιχειρηματίας αποφάσισε να λήξει και τον γάμο και την σχέση. Μάλιστα ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει μετακομίσει ήδη.

Μια ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει λίγες ημέρες πριν (δείτε την εδώ) πρόδιδε πως τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.

Κάποιες ώρες μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση λοιπόν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από stories. Είχε φωτογράφιση για την συλλογή νυφικών της και... όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς στα παρακάτω στιγμιότυπα το δάχτυλό της, που κάποτε στολιζόταν από το υπέροχο μονόπετρο, είναι πλέον άδειο!

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός επιχειρηματίας

Πράγμα πολύ παράξενο καθώς η Δήμητρα μέχρι πριν λίγες ημέρες το φορούσε ότι φωτογράφιση κι αν έκανε: