Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε σε άλλη πόλη - Μετακόμισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της

Που πήγε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Δήμητρα Αλεξανδράκη
Instagram / Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσε στον αέρα της Super Κατερίνα), αφού η ίδια φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ δίπλα στον σύντροφό της μετά τον γάμο τους.

Παρόλα αυτά, η ζωή της άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη και πλέον πρέπει να ανταπεξέλθει σε όλα όσα απαιτεί ένας χωρισμός. Έτσι, το μοντέλο μάζεψε όλα της τα υπάρχοντα και αποφάσισε να μετακομίσει. Έφυγε εντελώς από την Αθήνα και πήγε να επισκεφθεί και να μείνει στην φίλη της Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη. Δεν δίστασε, μάλιστα, να μοιραστεί αυτή την αλλαγή της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το Instagram, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για μία μόνιμη απόφαση.

Μετακόμισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της

Ιωάννα Τούνη μετακόμιση Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη μετακόμιση στην Ιωάννα Τούνη

Ο πραγματικός λόγος που διέλυσε τον γάμο της

Τις τελευταίες μέρες πολύ ακουγόταν ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη λίγο μετά τον γάμο της, με την ίδια να έρχεται να τον επιβεβαιώνει απαντώντας σε ένα σχόλιο, κάτω από μια φωτογραφία της στο instagram (δείτε εδώ τι είπε).

Το πρωί μάλιστα του Σαββάτου 22/10, η εκπομπή Open Weekend και η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου επικοινώνησε με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη και μέσα σε όλα ανέφερε πως οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι τέλειες.

Ωστόσο, οι ζωές τους δεν ταίριαζαν, για αυτό και ήρθε ο χωρισμός (δείτε εδώ το πρόσωπο του πλέον πρώην της).

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη.