Super Κατερίνα: Ανακοίνωσαν στον αέρα της εκπομπής πως χώρισαν - Δεν το πίστευε η Κατερίνα Καινούργιου

"Να 'ναι καλά και πάμε παρακάτω"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ανακοίνωσαν στον αέρα της εκπομπής πως χώρισαν - Δεν το πίστευε η Κατερίνα Καινούργιου

Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε τον εν λόγω χωρισμό το βράδυ της Πέμπτης 20/10 και το πρωί της Παρασκευής 21/10 τα λεγόμενά μας επιβεβαιώθηκαν - δυστυχώς - μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Για την ακρίβεια ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτζώκας ανέφερε πως επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του μοντέλο, ο οποίος του επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο πρώην αγαπημένος της (δείτε φωτογραφίες του εδώ) πήραν από κοινού αυτή την απόφαση και σύμφωνα με τον συνεργάτη της το μοντέλο είναι καλά και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της.

Πέταξε από το χέρι της το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει (Φώτο)

Η επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει πως στα γενέθλιά της, ο αγαπημένος της της ζήτησε να παντρευτούν και της έδωσε μάλιστα ένα υπέροχο μονόπετρο που... βγάζει μάτι από χιλιόμετρα θα μπορούσε να πει κανείς.

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk».

Δήμητρα Αλεξανδράκη δαχτυλίδι αρραβώνων

Και φτάνουμε στο σήμερα: Λίγους μήνες μετά τον κρυφό τους γάμο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει μετακομίσει ήδη.

Κάποιες ώρες μετά την δυσάρεστη αυτή είδηση λοιπόν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από stories. Είχε φωτογράφιση για την συλλογή νυφικών της και... όπως θα παρακολουθήσετε κι εσείς στα παρακάτω στιγμιότυπα το δάχτυλό της, που κάποτε στολιζόταν από το υπέροχο μονόπετρο, είναι πλέον άδειο!

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός επιχειρηματίας

Πράγμα πολύ παράξενο καθώς η Δήμητρα μέχρι πριν λίγες ημέρες το φορούσε ότι φωτογράφιση κι αν έκανε: