Σφράγισμα στην ταβέρνα- δολοφόνο: Συνταρακτικές εξελίξεις στη Βοιωτία μετά τη βάφτιση- θρίλερ! Τι λέει ο ιδιοκτήτης (PHOTOS & VIDEO)

Νέες αντιδράσεις και έρευνες για το γλέντι θανάτου στην ταβέρνα μετά από βάπτιση - Η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας σφράγισε το κατάστημα...

Την προσωρινή σφράγιση του καταστήματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε το γλέντι της βάπτισης που οδήγησε στη μαζική δηλητηρίαση καλεσμένων αποφάσισε η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας μέχρις ότου εκδοθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν διενεργηθεί. Ο κύκλος των δειγματοληψιών ολοκληρώθηκε αργά χθες το απόγευμα όταν στην παραλία Διστόμου έφτασε κλιμάκιο του ΕΦΕΤ, του ΚΕΕΛΠΝΟ και τους τμήματος υγείας της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ζητάει συγγνώμη για τα όσα έγιναν και επιμένει πως ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενοι κανόνες συντήρησης των τροφίμων. "Για αυτό που έγινε ζητώ συγνώμη. Και δεν ξέρω ποιος φταίει. Δε μπορώ να καταλάβω δηλαδή από τι προήλθε" τόνισε και συνέχισε: "Εγώ έχω κάνει εκδηλώσεις και 400 και 500 άτομα. Είμαι 40 χρόνια επαγγελματίας. Κάνω δεξιώσεις και δουλεύω κατά τον ίδιο τρόπο για την παρασκευή των φαγητών. Σε αυτή την εκδήλωση ήταν 140 άτομα, μικρός ο αριθμός για μένα. Στην εκδήλωση έφεραν οι καλεσμένοι και τα κρέατα, φέρανε τα γλυκά. Και κάποιες σοκολάτες. Γι' αυτό δε μπορώ να βρω από τι αιτία προκλήθηκε".

Την ώρα που οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν που κρυβόταν το φονικό μικρόβιο της σαλμονέλας, που σκότωσε έναν άνθρωπο και έστειλε άλλους 45 στα νοσοκομεία, ένας πατέρας περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε, αφού είχε την ατυχία να φάει Σάββατο και Κυριακή στο ίδιο εστιατόριο που έγινε η βάπτιση.


Πως είναι δυνατόν αφού γνώριζαν από το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, να λειτουργεί και την επόμενη ημέρα το μαγαζί αναρωτιέται, κάνοντας λόγο για ολιγωρία των αρχών. "Άκουσα μέσα στο φαρμακείο για τη σαλμονέλα και μου κόπηκαν τα πόδια. Έτρεξα στο Κ.Υ. Διστόμου και από εκεί στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, για να καταλήξω μέσα σε ένα πανικό στην Αθήνα με το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο να ψήνεται στον πυρετό, με εμέτους και διάρροια ...", λέει ο πατέρας του 8χρονου. Το παιδί και τις δυο ήμερες, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, έφαγε μακαρόνια με κιμά και τριμμένο τυράκι, όπως είπε ο πατέρας.


Το "ευχαριστώ" της συζύγου του Λαμιώτη οδοντιάτρου που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από τη φονική σαλμονέλα
Ο άτυχος οδοντίατρος ήταν καλεσμένος μαζί με τη σύζυγό του στο τραπέζι της βάπτισης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην παραλία Διστόμου. Από τα ξημερώματα της Κυριακής άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας, αλλά κάνεις δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Τελικά το απόγευμα της Κυριακής κατέληξε στο νοσοκομείο της Λαμίας, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου Λαμίας, στα Επείγοντα, στην Παθολογική και φυσικά στη ΜΕΘ. Η άμεση και σωστή αντιμετώπιση του περιστατικού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις κρίσιμες στιγμές, που περάσαμε με την υγεία του συζύγου μου. Ευτυχώς τώρα έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο και το χρωστάμε στο νοσοκομείο Λαμίας και τους γιατρούς του...", είπε στο LamiaReport.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κάντε αίτηση τώρα: Τα Lidl ζητούν άμεσα εργαζόμενους! Δίνουν μισθό που ξεκινάει από… 2.500 ευρώ τον μήνα!


Αναγνωρίστηκε ο νεκρός από το έγκλημα στα Λιμανάκια! Πρόκειται για…(PHOTOS)

Expand player

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Σαββατοκύριακο με καταιγίδες!


Τα καλύτερα της ημέρας:


Απίστευτη γκάφα του Alpha και της Μενεγάκη ενώ μιλούσε ο Τσίπρας – Έγινε ρεζίλι η παρουσιάστρια


Ανατριχιαστικό! Σε ποιον δρόμο θέλουν να δώσουν το όνομα του Παντελή Παντελίδη


Επιτέλους! Αυτό είναι το αρετουσάριστο κορμί της Θρασκιά με μαγιό