Τραγική ειρωνεία για το έγκλημα στα Τρίκαλα! Δεν φαντάζεστε τι είχε κάνει 44χρονη λίγες μέρες πριν την δολοφονήσει ο άντρας της!

Αμίλητος έχοντας στο πλευρό του μόνο τον δικηγόρο του, ο 50χρονος συζυγοκτόνος κατευθύνθηκε στο γραφείο του ανακριτή.

Λίγες ώρες πριν είχε σφάξει τη γυναίκα του στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων μπροστά στο παιδί του μόλις 4 ετών και το εγγόνι του. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στα Τρίκαλα: "Γι'αυτό την σκότωσα..." - Η ομολογία του συζυγοκτόνου που ανατριχιάζει!

Την περασμένη εβδομάδα, η 45χρονη είχε επισκεφτεί τον εισαγγελέα στα Τρίκαλα, λέγοντάς του: «Φοβάμαι για τη ζωή μου καθώς ο άντρας μου απειλεί ότι θα με σκοτώσει». Για το λόγο αυτό ζήτησε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Η υπόθεση θα εκδικαζόταν την περασμένη Παρασκευή όμως η 45χρονη και ο σύζυγός της, ζήτησαν από κοινού αναβολή της υπόθεσης. Η αναβολή δόθηκε και έτσι σήμερα Τρίτη είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων. Αυτό όμως δε συνέβη ποτέ, καθώς χθες Δευτέρα, η 45χρονη γυναίκα, βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος της αφαίρεσε τη ζωή με 60 μαχαιριές.

Τα παιδιά της, η οικογένεια και οι φίλοι της την αποχαιρετήσαν το απόγευμα της Τρίτης .Ο δράστης θα απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.