Σάλος με εκπομπή! Παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως «έρωτα με διαφορά ηλικίας»!

Έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων!

Σάλος έχει ξεσπάσει με εκπομπή, που παρουσίασε τη σχέση 44χρονου με 16χρονη ως «έρωτα με διαφορά ηλικίας»!

Το κανάλι δημοσίευσε στο Twitter το κλιπ από την εκπομπή Age Gap Love, που βγήκε στον αέρα τον Νοέμβριο του 2018, για να προαναγγείλει την επιστροφή της σειράς ντοκιμαντέρ τον Ιούνιο.

Expand player

Ο λόγος για το βρετανικό Channel 5! Στο εν λόγω επεισόδιο παρουσιάζεται ο «έρωτας» του Andy Telford, ενός οδηγού λεωφορείου από τη Βόρεια Ουαλία, ο οποίος στα 44 του γνώρισε και «ερωτεύτηκε» την 16χρονη Beth (μετέπειτα σύζυγό του). Το αμφιλεγόμενο ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η μητέρα της κοπέλας άρχισε να κάνει παρέα με τον 44χρονο άνδρα. Σύμφωνα με όσα είπαν στην βρετανική εκπομπή, όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να παντρευτούν, αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στο Λάνκασαϊρ, γιατί οι γείτονες είχαν κολλήσει τη ρετσινιά του «παιδόφιλου» στον μεσόκοπο άνδρα.

Το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο τρία χρόνια και έχουν μαζί δύο παιδιά. Πολλοί χρήστες του Twitter ωστόσο δεν πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη «αθωώνει» τον άνδρα, ούτε ότι πρόκειται για μια ιστορία που πρέπει να προβάλλεται στην τηλεόραση, τουλάχιστον υπό αυτούς τους όρους.

«Είναι τρελό που το προβάλλετε αυτό. Είναι απαράδεκτο να εμφανίζετε ως φυσιολογική τη συμπεριφορά μεσήλικων «αρπακτικών» και να παρουσιάζετε την ανάρμοστη σχέση τους με ανήλικα κορίτσια ως ρομαντική ιστορία», έγραψε ένας χρήστης.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις:

Αλλά και το εν λόγω βίντεο:

Σκληρό βίντεο: Λιμουζίνα καρφώθηκε σε αμάξι! 18 νεκροί!

Αυτό σίγουρα είναι το πιο σκληρό βίντεο όλων των εποχών! Δείτε καρέ καρέ την λιμουζίνα που καρφώθηκε σε αμάξι! 18 νεκροί ο τραγικός απολογισμός!

Στις 6 Οκτωβρίου 2018 17 φίλοι είχαν συγκεντρωθεί σε μια λευκή λιμουζίνα με προορισμό μια γιορτή γενεθλίων σε ένα ζυθοποιείο της Νέας Υόρκης..... Αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Το ογκώδες όχημα επιτάχυνε σε μια διασταύρωση δύο αυτοκινητοδρόμων που οι κάτοικοι προειδοποίησαν για πολύ καιρό ότι ήταν επικίνδυνη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η λιμουζίνα έχασε τον έλεγχο και χτύπησε ένα άδειο αυτοκίνητο.

Η συντριβή σκότωσε και τους 18 επιβάτες της λιμουζίνας, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, καθώς και δύο πεζούς, σε ένα ατύχημα που άφησε κομμάτια από τα ελαστικά στο έδαφος. Τέσσερις αδελφές, δύο αδέρφια και τουλάχιστον τρία νεαρά ζευγάρια ήταν μεταξύ των νεκρών.

Ερευνητές από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών δήλωσαν "Δεν θέλω να περιγράψω τη σκηνή....δεν είναι κάτι που θέλω να σκέφτομαι ."

Η απώλεια ζωής σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους ερευνητές, οι οποίοι χαρακτήρισαν το ατύχημα το πιο θανατηφόρο μετά από το αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Μπάφαλο σκότωσε 50 άτομα.

Δείτε το video:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χανιά: Τουρίστας πήγε να πνιγεί επειδή στραβοκατάπιε! Τον έσωσε ο καταστηματάρχης! (Βίντεο)

Σάλος! Βγήκε στη δημοσιότητα "ροζ" βίντεο με 28χρονη...

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά  θέματα  Youweekly.gr