Συναγερμός σε κατάστημα των Lidl - Τραγωδία για την αλυσίδα στην περιοχή της...

Τι συνέβη

Μια τραγωδία βίωσε προσφάτως η αλυσίδα Lidl και συγκεκριμένα υποκατατάστημά της που βρίσκεται στην περιοχής της Θεσσαλονίκη αφού το κατέστρεψαν αντιεξουσιαστές!

Παρέμβαση σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη μέλη της ομάδας "Αναρχικοί/ες", όπως αναφέρει η ίδια η ομάδα "Στις 13/5 κάναμε παρέμβαση σε κατάστημα Lidl στην Ολυμπιάδος, σχετικά με τη ρατσιστική πολιτική του καταστήματος, όπως εκφράστηκε σε κατάστημα της ίδιας εταιρείας στη Σάμο, στο οποίο δημιουργήθηκε παράλληλη ουρά για μετανάστες/τριες."

Expand player

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η παρέμβαση έγινε για τους εξής λόγους:

“Στις 13/5 κάναμε παρέμβαση σε κατάστημα Lidl στην Ολυμπιάδος, σχετικά με τη ρατσιστική πολιτική του καταστήματος, όπως εκφράστηκε σε κατάστημα της ίδιας εταιρείας στη Σάμο, στο οποίο δημιουργήθηκε παράλληλη ουρά για μετανάστες/τριες.

Να σταματήσουμε τη ρατσιστική πολιτική κράτους και κεφαλαίου.

Χιλιάδες μετανάστες/τριες και πρόσφυγες είναι στοιβαγμένοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης εν μέσω πανδημίας, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας από τον ιό.

Να γκρεμίσουμε τα απαρτχαιντ, να απεγκλωβιστούν τώρα οι χιλιάδες μετανάστες/τριες και να επιταχθούν οι άδειες ξενοδοχειακές μονάδες για να στεγαστούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες.

Απέναντι στην πανδημία και την κρατική-καπιταλιστική βαρβαρότητα να προτάξουμε την αλληλεγγυή

Όλα για όλους”

Πηγη: typothes.gr

"Σεισμός" στην αγορά από τα Lidl - Σούσουρο με την κίνηση της αλυσίδας μετά την ανακοίνωση του lockdown

Η Lidl φέρνει σεισμό στην αγορά και στον ανταγωνισμό της αφού παρά το lockdown που ανακοινώθηκε εχθές Πέμπτη 5 Νοεμβρίου άνοιξε το νέο της κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα δίνοντας μια ευκαιρία στον κόσμο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο με νέες θέσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση των Lidl για το νέο κατάστημα που άνοιξαν εν όψη lockdown

Πιστή στο αναπτυξιακό της πλάνο η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου το νέο της κατάστημα στα Κάτω Πετράλωνα, επί της λεωφόρου Πειραιώς 205-209 & Χαμοστέρνας, τηρουμένων όλων των κανόνων προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.297 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις στάθμευσης σε 2 επίπεδα καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων στο ισόγειο πάρκινγκ.

Με στόχο τη βέλτιστη πλοήγηση και την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας, η πρόσβαση στο κατάστημα γίνεται με κυλιόμενες σκάλες, ενώ έχουν οριοθετηθεί θεματικά οι διαφορετικοί τομείς του καταστήματος και προσφέρονται ειδικά καρότσια αγορών για τα παιδιά.

Δίνοντας έμφαση στη «φρεσκάδα», η Lidl Ελλάς ενσωματώνει ολοένα και περισσότερα ελληνικά προϊόντα, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα τόσο με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας όσο και επώνυμα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε αγαπημένες μάρκες και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αδιαπραγμάτευτης ποιότητας.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων αλλά και με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, η εταιρία διασφαλίζει πέρα από τις χαμηλές τιμές, την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της.

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, εν μέσω πανδημίας, η Lidl Ελλάς βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και στηρίζει την ελληνική οικονομία στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Να σημειωθεί πως στα καταστήματα τηρούνται αυστηρά μέτρα λόγω Covid - 19. Διαβάστε τα εδώ αναλυτικά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω με την απόφαση των Lidl - Αφορά όλους τους πελάτες

Έκτακτο παράρτημα από τα Lidl - Ευχάριστα νέα

TAGS