Καιρός (23/2): Ανοιξιάτικο το σκηνικό - Λιακάδα και άνοδος της θερμοκρασίας

Οι καλές μέρες συνεχίζονται

Μέσα από την καθημερινή της ενημέρωση για το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ενημέρωσε πως ο καιρός σήμερα (23/2) αναμένεται να θυμίζει άνοιξη μιας και θα έχουμε και πάλι λιακάδα καθώς και άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Στην Αττική:

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3-4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Expand player

Στην Θεσσαλονίκη:

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη:

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2-4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4-5 βαθμούς χαμηλότερη).

Μην ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στο εορτολόγιο της ημέρας, προκειμένου να ευχηθείτε στα άτομα που γιορτάζουν.

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο:

Αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, 3-5 μποφόρ, βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 4-5 βαθμούς χαμηλότερα ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο:

Αναμένεται καιρός γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη:

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα:

Αναμένεται καιρός γενικά αίθριος, Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Η μέχρι τώρα πρόγνωση του καιρού για αύριο (24/2)

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Τετάρτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ, από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ματίνα Παγώνη: «Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουμε μπει σε φυσιολογικούς ρυθμούς»

Στην φυλακή ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου με αναπηρία