Γλυκά Νερά: Τι ψιθύρισαν οι αστυνομικοί στον πιλότο πριν τον μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ

Όσο αναφέρει ο Δήμαρχος της Αλοννήσου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά όπου η 20χρονη Καρολάιν έχασε την ζωή της. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία δεν δείχνουν πως πρόκειται για ληστεία.

Αστυνομικοί, μετά την είδηση, αυτή έκαναν την εμφάνισή τους με αεροπλάνο στην Αλόννησο όπου γινόταν το μνημόσυνο της Καρολάιν για να πάρουν εσπευσμένα τον 32χρονο πιλότο και να τον μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ.

Expand player

Όσα αποκάλυψε ο Δήμαρχος της Αλοννήσου

«Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» λέει στο protothema.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

Το κινητό-ρολόι της Καρολάιν φέρνει νέα στοιχεία στο φως

Σύμφωνα με το Open TV, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας το έλεγξαν, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες απ' αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, κάθε φορά που οι αξιωματικοί καλούσαν τον σύζυγο να δει φωτογραφίες υπόπτων και κατέληγε σε αναγνώριση φερόμενου ως δράστη, το στοιχείο που έψαχναν για να «δέσουν» την υπόθεση, δεν το έβρισκαν. Οταν άρχισαν να κλείνονται μία μία οι πόρτες αυτές, έστρεψαν κι αλλού τις έρευνες και πλέον φτάσαμε στο «σήμερα», όπου ο 32χρονος καλείται να δώσει απαντήσεις για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Η αλήθεια για τις σχέσεις της «ψυχολόγου» με τον πιλότο

Ραγδαίες εξελίξεις για το φονικό στα Γλυκά Νερά - Το σκίτσο του αρχηγού των ληστών