Ραγδαίες εξελίξεις για το φονικό στα Γλυκά Νερά - Το σκίτσο του αρχηγού των ληστών

Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις για το φονικό στα Γλυκά Νερά - Το σκίτσο του αρχηγού των ληστών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά. Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα θύμα την Καρολάιν παρουσίασε στην τελευταία εκπομπή της «Φώς στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη, βγάζοντας στη δημοσιότητα το σκίτσο του αρxηγού των ληστών.

Η εκπομπή, με τη βοήθεια ειδικών επεξεργάστηκε τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο έχουν εστιάσει και οι Αρχές. Η εικόνα που προέκυψε από την ανάλυση, είναι πραγματικά αποκαλυπτική.

Σε αυτή συνέβαλε η προσωπική έρευνα του υποστράτηγου εν αποστρατεία Γιάννη Κατσιαμάκα. Το ύποπτο όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς. Αυτόν τον τύπο οχήματος συνηθίζουν να χρησιμοποιούν Αλβανοί κακοποιοί στις επιθέσεις τους, όπως ανέφερε ο έμπειρος αξιωματικός.

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει από τις πρώτες ημέρες του φονικού, υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με αυτοκίνητα που κινήθηκαν εκεί τις επίμαχες ώρες. Οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν με την εκπομπή για να δηλώσουν πως πρόκειται για τα δικά τους οχήματα. Το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW, που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο Athensmagazine.gr