Μιλούσε σε live στο instagram και τον πυροβόλησαν 12 φορές - Νεκρός ο Zerail Rivera

Ο νεαρός ράπερ «εξαφανίζεται» για λίγο από την κάμερα και στη συνέχεια εμφανίζεται με αίματα στο πρόσωπο προσπαθώντας να ψελλίσει τη λέξη «βοήθεια».

Οι εικόνες με την δολοφονία του ράπερ Indian Red Boy ενώ έκανε live στο Instagram σοκάρουν! Όπως μετέδωσε η Daily Mail ο χαμός του σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της 8ης Ιουλίου στην πόλη Χόθορν την ώρα που ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Zerail Rivera, συνομιλούσε με έναν φίλο του στο Instagram.

Η συγκεκριμένη είδηση πραγματικά σοκάρει και αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό καθώς είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί παγκοσμίως.

Expand player

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί φαίνεται ο 21χρονος ράπερ να μιλάει όταν ξαφνικά ακούγεται ένας θόρυβος, ο νεαρός ράπερ «εξαφανίζεται» για λίγο από την κάμερα και στη συνέχεια εμφανίζεται με αίματα στο πρόσωπο προσπαθώντας να ψελλίσει τη λέξη «βοήθεια».

Την ώρα των πυροβολισμών, ο φίλος του ράπερ, ο influencer Kapone ακούγεται να λέει «τι σκ@@@; Αδερφέ, τι σκ@@@@; Που είσαι;». Ενώ ο Indian Red Boy προσπαθεί να πει τη λέξη βοήθεια, γυρνάει την κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο όπου είναι τραυματισμένος και δηλώνει το μέρος που βρίσκεται. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η κάμερα πέφτει από τα χέρια του και το live σταματά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ράπερ δέχθηκε τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς.

Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι η δολοφονία σχετίζεται με διαφορές ανάμεσα σε συμμορίες.

Ντοκουμέντο από την δολοφονία του ράπερ

Να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν δολοφονήθηκε ο πρόεδρος της Αϊτή μέσα στο σπίτι του.

Ιστορικό πένθος στις ΗΠΑ: Οι νεκροί του κορωνοϊού ξεπέρασαν τους πεσόντες στον Β' Παγκόσμιο

Μία ιστορικά αρνητική καταγραφή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις ΗΠΑ καθώς ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα ξεπέρασε χθες Τετάρτη τον αριθμό των νεκρών που θρήνησε η χώρα στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Η ισχυρότερη δύναμη του κόσμου έχει καταγράψει από την εκδήλωση της πανδημίας 405.400 θανάτους, με άλλα λόγια περισσότερα θύματα από τους νεκρούς της σε όλον τον Β΄ ΠΠ, που είχαν ανέλθει σε 405.399, κατά τα στοιχεία του υπουργείου Βετεράνων.

Στα τέλη Απριλίου, ο απολογισμός της πανδημίας ξεπερνούσε τον αριθμό των Αμερικανών στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους τις δύο δεκαετίες του πολέμου του Βιετνάμ, ορόσημο με βαρύ συμβολισμό στις ΗΠΑ, καθώς η σύρραξη αυτή παραμένει ανοιχτό τραύμα για τους Αμερικανούς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννης Καζάζης: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο καθηγητής του ΑΠΘ

Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του ο καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Καζάζης