Ψυχοκόρες: Αποτρόπαιο - Ναρκώνουν και βιάζουν ομαδικά την Δεσποινιώ!

«Ποιος ξέρει τι του έκανες για να τον ρίξεις στο κρεβάτι και τώρα τον κατηγορείς για βιασμό. Ξέρω πολλές σαν και του λόγου σου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Αποτρόπαιο - Ναρκώνουν και βιάζουν ομαδικά την Δεσποινιώ!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες! Λίγο πριν η Δεσποινιώ Πολύζου πάει στα καλλιστεία, ο αγαπημένος της Τάσος Μέρμηγκας μπαίνει στη φυλακή μετά από παγίδα που του στήνει η Βικτωρία, προκειμένου να μη φυγαδεύσει την κοπέλα. Το μέλλον της τελευταίας μακριά του θα είναι αποτρόπαιο!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TV24, ο Τάσος έχει αρχίσει να ερωτεύεται τη Δεσποινιώ και δεν μπορεί πλέον να το κρύψει. Το γεγονός αυτό όχι απλά δεν θα περάσει απαρατήρητο από τη Βικτωρία, αλλά και θα του στήσει παγίδα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ψυχοκόρες: Αποτρόπαιο - Ναρκώνουν και βιάζουν ομαδικά την Δεσποινιώ!

Πιο συγκεκριμένα, για να μην προλάβει εκείνος να σώσει την κοπέλα από τα σκοτεινά τους σχέδια, σύμφωνα με τα οποία, μετά τα καλλιστεία σκοπεύουν να την κάνουν συνοδό πλουσίων κυριών, καλεί την αστυνομία και τον συλλαμβάνουν για παράνομες δουλειές που έχει κάνει ο Τάσος στο μαγαζί του. Ετσι, η Δεσποινιώ μένει υπό την προστασία της Βικτωρίας, η οποία οδηγεί το κορίτσι βήμα-βήμα στην καταστροφή. «Πού είναι ο Τάσος, κυρία Βικτωρία; Μου είπατε πως θα πάει στην αστυνομία για έναν έλεγχο μόνο και ότι θα τον αφήσουν μετά. Δεν γίνεται να μην είναι μαζί μου αυτή τη βραδιά», θα πει η Δεσποινιώ στη γυναίκα και εκείνη θα την παρακινήσει να ξεκινήσει να ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά. Η κοπέλα θα λάβει τελικά τη δεύτερη θέση, αλλά λίγο θα νοιάξει αυτό τη Βικτωρία, αφού θα έχει ήδη «πουλήσει» το θήραμά της και μάλιστα ακριβά.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Η Φρόσω παίρνει το αίμα της πίσω - Βασανίζει φρικτά την τυφλή Ευανθία

Ψυχοκόρες: Η Δεσποινιώ μεθάει

Αμέσως μετά τη στέψη της και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, η Δεσποινιώ δεν θα σταματά να γνωρίζει κόσμο. Πλούσιοι κύριοι θα παρακαλούν να απολαύσουν ένα ποτό μαζί της και τελικά κάποιοι θα το καταφέρνουν. Η κοπέλα θα προσπαθεί με το βλέμμα να εντοπίσει τον Τάσο μέσα στην αίθουσα, ωστόσο οι γύρω της δεν θα σταματούν να της γεμίζουν το ποτήρι. Αμαθη καθώς θα είναι στο αλκοόλ και χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις, θα δεχτεί αμέσως την πρόταση ενός άντρα να φύγουν από την αίθουσα για να πάρει λίγο αέρα. Τον άντρα αυτόν θα έχει φέρει η Βικτωρία έναντι παχυλής αμοιβής για να περάσει το βράδυ μαζί με το κορίτσι. Μοιραία θα την οδηγήσει στο δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και λίγα λεπτά αργότερα, έχοντας εκείνη χάσει τις αισθήσεις της, θα τη βιάσει.

Ψυχοκόρες Η Βικτώρια πουλάει την Δεσποινιώ

Οταν ολοκληρώσει την πράξη του, θα ακολουθήσει κάποιος άλλος και έπειτα κάποιος άλλος και έπειτα κάποιος άλλος. Οταν, την επόμενη μέρα, η κοπέλα ξυπνήσει δεν θα πιστεύει αυτό που της συνέβη. Μόνη της θα πάει στην αστυνομία αλλά εκεί θα την αμφισβητήσουν. «Ποιος ξέρει τι του έκανες για να τον ρίξεις στο κρεβάτι και τώρα τον κατηγορείς για βιασμό. Ξέρω πολλές σαν και του λόγου σου», θα της πει ο αστυνομικός και αυτή θα βάλει τα κλάματα.

Η Βικτωρία, αντίθετα, θα την αγκαλιάσει και θα της υποσχεθεί πως στο εξής όλα θα πάνε καλά, αρκεί να την ακούει. «Δεν θα σε αφήσω έτσι, Δεσποινιώ μου. Θα είμαι στο πλευρό σου. Ηδη έχω μιλήσει με μια φίλη μου που θα σου παραχωρήσει ένα διαμέρισμα δικό σου όπου θα κάνεις ό,τι θέλεις. Απλά κάποια βράδια θα συνοδεύεις κάποιους κυρίους σε εκδηλώσεις. Οποτε θες εσύ. Και πού ξέρεις, μπορεί να είσαι τυχερή και να ερωτευτείς κάποιον από αυτούς», θα της πει, ενώ η Δεσποινιώ θα είναι απαρηγόρητη.