Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε συνεργό

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε όλη αυτή την περίοδο το πανελλήνιο την υπόθεση με τα Γλυκά Νερά όπου θύμα ήταν η 20χρονη Καρολάιν καθώς δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της στην κατοικία τους.

Έτσι, επίσημα τέλος μπήκε σήμερα 13/10 στην ανάκριση που διενεργούσε ο 12ος τακτικός ανακριτής Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονίας στις 11 Μαϊου 2021. Πλέον, η δικογραφία της υπόθεσης αναμένεται να χρεωθεί σε εισαγγελέα, ο οποίος θα προτείνει την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Expand player

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα. Δείτε επίσης εδώ ποια οικογένεια πήρε την επιμέλεια της Λυδίας.

Γλυκά Νερά: Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο 100

Σοκ έχει προκαλέσει, το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή Live News, από την κλήση που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο 100, δύο ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν.

Ο πιλότος, ουρλιάζει και καλά φιμωμένος και ζητάει βοήθεια από την αστυνομία, ενώ την ίδια στιγμή ζητάει να του φέρουν ένα ασθενοφόρο για να σώσει τη γυναίκα του, την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιο πριν από λίγο μπροστά στην 11 μηνών κόρη τους.

O ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημά του, ωστόσο το ηχητικό που κυκλοφόρησε σε αφήνει με παγωμένη την ανάσα.

To ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο 100

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς στο ηχητικό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Την βιντεοσκοπούσε να... - Βρέθηκε νέο ανατριχιαστικό ντοκουμέντο της Κάρολαιν στο κινητό του Μπάμπη