Γλυκά Νερά: Ανατροπή με τη δίκη στις 8/4 - Τι θα ζητήσει ο δικηγόρος του Μπάμπη

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα και δεν μπορούσε να το πιστέψει η Καινούργιου

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεση των Γλυκών Νεκρών που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 8/4. Όλες τις πληροφορίες μετέφερες η εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 6/4.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της δημοσιογράφου Χρύσλας Γεωργακοπούλου, o δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Μικτό Ορκωτό και έτσι αναγκάζεται να ζητήσει αναβολή.

Expand player

Τι θα συμβεί τελικά με την δίκη την ερχόμενη Παρασκευή και τι θα υποστήριζε ο Μπάμπης σχετικά με την ψυχική υγεία της Καρολάιν;

Όλες οι πληροφορίες για την δίκη των Γλυκών Νερών

Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες στη δίκη

Ο πιλότος παραπέμπεται να δικαστεί για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου, αλλά και της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεων του και ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν για τον πιλότο πέντε μάρτυρες. Οι δύο ειναι πραγματογνώμονες ιατροδικαστής και ψυχίατρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Star, αυτό που θα κάνουν είναι να σκιαγραφήσουν το προφίλ του, αλλά και τον τρόπο που σκότωσε την σύζυγό του, Κάρολαιν, για να πείσουν ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Τα άλλα τρία άτομα είναι από το περιβάλλον του και θα μιλήσουν απλά για τη σχέση που είχε με την Καρολάιν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: Συνεχίζει τα ψέματα ο Αναγνωστόπουλος - Η νέα μαρτυρία που τον καίει

Γλυκά Νερά: Έπιασαν στα πράσα τον Αναγνωστόπουλο να... - Καταιγιστικές οι εξελίξεις