Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη - Θα υποστηρίξει στη δίκη ότι η Κάρολαιν...

Τι θα ειπωθεί στην δικαστική αίθουσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη - Θα υποστηρίξει στη δίκη ότι η Κάρολαιν...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πρόβαλε η εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε τι θα ειπωθεί στην δικαστική αίθουσα προς υπεράσπιση του πιλότου - δείτε πότε θα γίνει η δίκη.

Συγκεκριμένα, θα υποστηρίξει ότι η νεαρή μητέρα είχε επιθετική συμπεριφορά, έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή και ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο αλλά έγινε εν βρασμώ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν, εκτός από το πρώτο ημερολόγιο της Κάρολαιν που ξέραμε πως έχουν στα χέρια τους οι αρχές, υπάρχει και δεύτερο. Ο Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις καταγραφές και του δεύτερου ημερολογίου για την ενίσχυση της υπερασπιστικής γραμμής του.

Σε περίπτωση δηλαδή που υπάρχουν περιγραφές επιθετικής συμπεριφοράς της του θύματος η υπεράσπιση θα τα χρησιμοποιήσει για να επιβεβαιώσει ότι η κοπέλα έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Αναλυτικότερα όσα ειπώθηκαν για την επίθεση των Γλυκών Νερών

Αυτοί είναι οι πέντε μάρτυρες στη δίκη

Ο πιλότος παραπέμπεται να δικαστεί για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου, αλλά και της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεων του και ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν για τον πιλότο πέντε μάρτυρες. Οι δύο ειναι πραγματογνώμονες ιατροδικαστής και ψυχίατρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Star, αυτό που θα κάνουν είναι να σκιαγραφήσουν το προφίλ του, αλλά και τον τρόπο που σκότωσε την σύζυγό του, Κάρολαιν, για να πείσουν ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Τα άλλα τρία άτομα είναι από το περιβάλλον του και θα μιλήσουν απλά για τη σχέση που είχε με την Καρολάιν.