Τρομερό μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ποιες περιοχές πρέπει να αποφύγετε αν δεν θέλετε να κολλήσετε

Κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται στην κάθοδο του Κηφισού, εξαιτίας τροχαίου στο ύψος της Δυρραχίου. Οι οδηγοί πρέπει λοιπόν να εξοπλιστούν με μεγάλη υπομονή καθώς οι ουρές είναι μεγάλες.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί;

Προβλήματα και στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της συγκέντρωσης γιατρών και νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία έξω από τη Βουλή, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας τους έως τις 3:00 μμ.

Expand player

Η πορεία στην οποία συμμετέχουν μέλη και της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ ξεκίνησε από υπουργείο Υγείας όπου οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στις 11:30 και συνεχίζεται προς τη Βουλή ενώ κλειστή είναι και στις δύο λωρίδες της η λεωφόρος Αμαλίας.

Κλειστή για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι αυτή την ώρα και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σόλωνος προς το Σύνταγμα. Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες μεγάλη κίνηση σημειώθηκε και στην παραλιακή όταν λεωφορείο με επιβάτες "καρφώθηκε" σε κολώνα.

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi - Φωτογράφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οδήγηση στη ΛΕΑ - Τα πρόστιμα θα πηγαίνουν στα σπίτια των παραβατών

Στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στις Μικροθήβες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει δράση για όσους παραβαίνουν την Λ.Ε.Α. στους αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Στο οργανωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της παραβατικής οδηγικής συμπεριφοράς και κυρίως στο σεβασμό των οδηγών στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (ΛΕΑ) αναφέρθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος, η Ελληνική Αστυνομία θα ενισχύσει την παρουσία της Τροχαίας στο εθνικό οδικό δίκτυο και για τις παραβάσεις στη ΛΕΑ, δεν θα κόβεται επί τόπου κλήση για να μην παρακωλύεται η κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά η επιβεβαίωση της παράβασης θα γίνεται με λήψη φωτογραφίας και η κλήση με το πρόστιμο θα αποστέλλεται κατ’ οίκον στους παραβάτες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε δει τι συνέβη την ημέρα που πέθανε η Ίριδα - Νέα σοκαριστική αποκάλυψη

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό - Μία νεκρή