Πάτρα: «Προσπαθούμε να κλαίμε....» - Η συζήτηση του Μάνου με γιατρό μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας

«Έχουμε φτάσει σ΄ ένα σημείο μετά από τρεις βδομάδες...»

Η εκπομπή t-live το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 έφερε στο φως νέα στοιχεία από τη συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του Ρίου.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του παιδιού είχαν εκφράσει στον 30χρονο πατέρα τους φόβους τους για το αν η Ρούλα ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τους θανάτους των δύο παιδιών της, αλλά και τη δύσκολή κατάσταση στην οποία βρισκόταν το τρίτο παιδί της, ενώ ανακοινώθηκε και το ένοχο μυστικό του ζευγαριού.

Expand player

Η συνομιλία του γιατρού με τον Μάνο Δασκαλάκη

Γιατρός: Αν τυχόν η Ρούλα κάνει κάτι κακό στον εαυτό της, τότε, εμείς θα είμαστε πολύ κακοί επιστήμονες.

Μάνος: Η Ρούλα δεν κάνει κανένα κακό στον εαυτό της.

Γιατρός: Εγώ όμως δεν το ξέρω. Εσύ το ξέρεις. Εγώ πώς να το ξέρω; Όταν λοιπόν βλέπεις μια μαμά η οποία, βεβαίως εγώ είμαι πάντα υποστηρικτικός και λέω να έχετε πάντα δύναμη, όταν βλέπω μια μαμά που δεν έχει θρηνήσει, να θρηνήσει δε σημαίνει ότι πρέπει να φύγει ένα παιδί, να θρηνήσει σημαίνει να κλαίει, οπότε εγώ…

Μάνος: Η Ρούλα είναι όπως κι εγώ. Μέχρι αυτή την ώρα, εγώ πήγα πέντε φορές μέσα και τις τρεις έβγαινα, πρώτος, από εδώ και ερχόμουν και έκλαιγα. Η Ρούλα ερχόταν και έκλαιγε απ’ έξω, με το που βγαίναμε. Δεν την είδατε εσείς.

Γιατρός: Δεν είναι κακό το κλάμα.

Μάνος: Προσπαθούμε, αυτή είναι η δύναμή μας κι εγώ της το χω περάσει. Προσπαθούμε να κλαίμε όταν είμαστε μόνοι μας χωρίς κανέναν άλλον μπροστά.

Γιατρός: Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση, πρέπει να στηριχτείτε σε φίλους, στη δύναμή σας, στη δύναμη που θα σας δίνει το παιδί σας αλλά μπορεί το πρώτο ραντεβού με τον ψυχίατρο να μην πήγε καλά, αλλά μην το αγνοήσετε, δεν είναι κακό να ξέρετε με τι πυλώνες, μακροχρόνια, μπορείτε εσείς να λειτουργήσετε. Αυτή τη στιγμή το μωρό δεν το πιάσατε ακόμη, να το ζήσετε δηλαδή μόνοι σας μέσα στο σπίτι. Δεν θα είναι το παιδί που ξέρετε.

Μάνος: Κοιτάξτε να δείτε, αντί κάποιος να μας βοηθήσει για το μετά, έχουμε πιάσει όλα τα πίσω και δεν έχουμε δει τα μπροστά.

Γιατρός: Εγώ με τον ψυχίατρο που είδε τη Ρούλα, δεν μίλησα. Θα μιλήσω και αν μου πει ο ψυχίατρος, που οφείλω εγώ να τον ρωτήσω, αν μπορεί αυτή η μητέρα να βλέπει το παιδάκι της και να ξέρουμε ότι δεν θα κάνει κακά πράγματα στον εαυτό της, γιατί για τη μαμά έγινε ο έλεγχος. Δεν ξέρω τι θα μου πει. Γιατί είναι δύσκολο και θα της δώσουμε το παιδί εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν είναι εύκολο να έχεις ένα παιδί με απινιδωτή που αύριο μπορεί να κάνει σπασμούς, εισρόφηση, χίλια δυο πράγματα.

Μάνος: αυτό θέλω να σας πω, έχουμε φτάσει σ΄ ένα σημείο μετά από τρεις βδομάδες και αντί να κάνουμε μια συζήτηση για το μετά, τι πρέπει να κάνουμε στο σπίτι, ψάχνουμε όλα τα υπόλοιπα.

Γιατρός: Το μετά είναι ήδη τακτοποιημένο. Η δίκη μας πρόταση προς το Ωνάσειο είναι να μπει απινιδωτής και το κέντρο αποκατάστασης.

Ολόιδιος εμφανισιακά ο Μάνος με τον μετέπειτα σύντροφο της Ρούλας - Τα κοινά στοιχεία μεταξύ τους

Ολοένα και πιο καταιγιστικές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη αλλά και τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 18/5 αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωινό ποια ήταν η πραγματική σχέση που είχε η Ρούλα με το τρίτο πρόσωπο, τον Γιάννη, ο οποίος μοιάζει μάλιστα πολύ με τον Μάνο, ενώ στο φως ήρθε πριν μερικές μέρες και μια μυστήρια συνομιλία του ζευγαριού.

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο από το περιβάλλον του Γιάννη.

Την ίδια στιγμή, η Κέλλυ Χεινωπόρου μετέφερε κάποιες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη σχέση: «Η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Το ένοχο μυστικό της Ρούλα και του Μάνου αποκαλύπτεται - «Είναι κακουργηματική απάτη»