Πάτρα: Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η υπόθεση της Πάτρας για τον θάνατο των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη βρίσκεται ακόμα στο επίκεντρο της επικαιρότητας και, ύστερα από την αποκάλυψη του μυστικού του ζευγαριού, φαίνεται πως ο πρώην σύντροφος της κατηγορούμενης προχώρησε σε ένα εξώδικο ως απάντηση σε εκείνο που του είχε στείλει η ίδια μέσα από την φυλακή.

Το εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Την Δευτέρα 16/5, λοιπόν, το εξώδικο έφτασε στα χέρια της 33χρονης και το βράδυ της Τρίτης 17/5 στο δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσιάστηκαν όλα όσα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, ανεφέρεται πως δεν χρειαζόταν να του υπενθυμίσει την συντήρηση των ταφων των παιδιών του και τα λόγια των συγγενών της του προκάλεσαν μεγάλη απορία.

Παράλληλα, τόνισε πως θα αλλάξει το οικογενειακό πακέτο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και θα αγοράσει διαφορετική συσκευή από εκείνη που του είχε δωρίσει η πρώην σύζυγός του. Από το νοικοκυριό που είχαν δημιουργήσει μαζί, ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει να κρατήσει κάτι, παρά μόνο ένα γκρι φάκελο που βρίσκεται σε μια μαύρη τσάντα. Σε αυτόν εμπεριέχονται μόνο προσωπικά του έγγραφα και της ζητά να τον παραδώσει άμεσα στον δικηγόρο του.

Ο δικηγόρος της 33χρονης ξεκαθαρίζει που πήγαν τα λεφτά της σπιτονοικοκυράς

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5 η εκπομπή «T-live» έφερε στο φως της δημοσιότητας έναν νέο ηχητικό ντοκουμέντο ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, όπου η πρώτη τονίζει πως η μηχανή του 30χρονου αγοράστηκε με χρήματα της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα (δείτε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο).

Το ηχητικό έφερε τα πάνω κάτω στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ αρκετοί αρχίζουν να αμφισβητούν την αθωότητα του κ. Δασκαλάκη.

Για όλα αυτά θέλησε να απαντήσει η Ρούλα, μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος τόνισε ότι ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς η μηχανή, ενώ πρόσθεσε πως με την τελευταία της σύνταξη πληρώθηκαν τα έξοδα κηδείας της.