Ο Χάρης Ρώμας ξεσπά για τον 53χρονο από τον Κολωνό: "Δεν είναι άνθρωπος, είναι τέρας, σάτυρος!"

"Δεν είναι φίλος, καμία σχέση!"

Για την υπόθεση του Κολωνού πήρε θέση και ο ηθοποιός - αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας με αφορμή τις φωτογραφίες του με τον 53χρονο (δείτε και ποια άλλη γνωστή ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί μαζί του) που κατηγορείται ότι βίαζε και εκπόρνευε ένα 12χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Live News και ξέσπασε για τα όσα γίνονται και γράφονται!

Expand player

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι», είπε ο Χάρης Ρώμας. Στη συνέχεια, τόνισε ότι «δεν είναι φίλος» με τον 53χρονο.

Ο κ. Ρώμας χαρακτήρισε τον 53χρονο ως «τέρας» και «σάτυρο» σημείωσε πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένα σάιτ επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση». Σημειώνεται ότι ο άνδρας ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ιδιότητα που ανεστάλη σήμερα με τη δημοσιοποίηση της είδησης.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές. Όμως είναι και κατακριτέο το να ψάξουν να βγάλουν "λαγό" διάφορα σάιτ», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε επίσης πως η σύζυγός του 53χρονου είχε κατέβει υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση και «νομίζω εκλέχτηκε με τον κ. Μπακογιάννη».

Ποινική δίωξη για βαριά αδικήματα στον 53χρονο και για όσους βίασαν τη 12χρονη

Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις Αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ'εξακολούθηση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Δήμος Βερύκιος για την 12χρονη στον Κολωνό: "Το παιδί χρησιμοποιούσε..."

"Όταν αυτό το τέρας εκμεταλλευόταν την... " - Συγκλονίζει η οργισμένη ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για τον 53χρονο στον Κολωνό