Άννα Φόνσου για 53χρονο Κολωνό: "Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι..."

"Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε η μικρή ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άννα Φόνσου για 53χρονο Κολωνό:

Ολοένα και περισσότερο σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την "καλή" και "τίμια" ζωή του 53χρονου παιδοβιαστή στον Κολωνό. Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 11/10 στο Πρωινό και απάντησε πρώτη φορά για τη γνωριμία της με τον 53χρονο, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε μία 12χρονη στον Κολωνό.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, είχε έντονη κοινωνική ζωή και σε πολλές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προφίλ στου στο facebook, είχε ποζάρει με την ηθοποιό.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου για την γνωριμία της με τον 53χρονο

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει ότι είχα ανάγκη για το Σπίτι του ηθοποιού, τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του. Μου είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ εκεί βρίσκομαι κάθε μέρα. Μου είπε ok και μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία.

Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν του επιτρέπω ανά 15 ημέρες να μας φέρνει πράγματα. Του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη από το Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι κι έγινε. Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση.

Ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί και λίγο μετά είδα ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει. Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15» ανέφερε η Άννα Φόνσου.Και στη συνέχεια διηγήθηκε πώς γνώρισε την ανήλικη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος. «Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς.

Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό».

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια για τον 53χρονο κατηγορούμενο και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, με έναν οδοντίατρο, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και μία κοπέλα με τον άντρα της. Πριν 10 ημέρες. Δεν υποψιαζόμουν τίποτα, δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι αυτός ο άνθρωπος που μίλαγε συνέχεια για τον γιο και τη γυναίκα του, για ένα σπίτι που είχε στο βουνό».

Οργή στο twitter για τον 53χρονο