Το δαντελένιο κορμάκι των H&M που φοριέται και σαν εσώρουχο - Δυο σε ένα

Θα εντυπωσιάσετε

Το δαντελένιο κορμάκι των H&M που φοριέται και σαν εσώρουχο, είναι δυο σε ένα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις όταν το φορέσεις, τόσο έξω όσο και κάτω από τα ρούχα σου.

Τα κορμάκια είναι σίγουρα της μόδας και φοριούνται πλέον τόσο μέσα από τα ρούχα σου, όσο και σαν σκέτο ρούχο. Εμείς βρήκαμε ένα στα H&M που θα κάνει εντύπωση καθώς είναι και σικ, αλλά και αισθησιακό και θα κερδίσεις όλα τα βλέμματα.

Expand player

Τώρα που έχουμε χρόνο και είμαστε σπίτι κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν.Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

Lace body

24,99 €

Θα το βρεις εδώ

Πώς να φορέσεις το κορμάκι δαντέλα αλλά και άλλα είδη

Κορμάκι-πουκάμισο

Το body πουκάμισο είναι ένας κομψός τρόπος να φορέσεις το κορμάκι, και το συνδυάζεις με τον ίδιο τρόπο που θα έκανες και με ένα φυσιολογικό αέρινο πουκάμισο. Η διαφορά; Εφαρμόζει καλύτερα και δεν βγαίνει από το παντελόνι ή την φούστα σου

Κορμάκι μπλούζα μακρυμάνικα

Το ίδιο ισχύει και τα body μπλουζάκια, τα οποία κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα για να μπορείς να τα συνδυάσεις και να δημιουργήσεις διαφορετικά outfit.

Κορμάκι δαντέλα

Επίσης γνωστά είναι τα body με δαντέλα, η οποία λατρεύεται από πολλές γυναίκες, καθώς κάνει κάθε κομμάτι πιο σέξι, θηλυκό και άκρως γυναικείο.Τα πιο ευκολοφόρετα και διαδεδομένα είναι τα υφασμάτινα, με το σχέδιο που βλέπεις παρακάτω. Συνδυάζονται με κάθε τζιν παντελόνι που έχεις στην συλλογή σου.

Κορμάκι με διαφάνεια

Τα κορμάκια που θα κλέψουν την παράσταση αυτή τη σεζόν είναι αυτά με διαφάνεια. Παρακάτω μπορείς να δεις μερικά μοναδικά κομμάτια, τα οποία αν τα σετάρεις ακόμα και με τα πιο απλά παντελόνια, θα κάνουν πάλι εντύπωση. Ένα nude είναι σίγουρα μία τολμηρή επιλογή, σίγουρα όμως λαμπερή, αλλά αν θέλεις κάτι πιο safe αλλά εξίσου μοδάτο, τότε επίλεξε ένα σε μαύρο χρώμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Καγιά: Δεν το βγάζει από πάνω της! Με αυτό το πουλόβερ από τα h&m έχει «κολλήσει»!

H&M: Αυτό το κόκκινο φόρεμα έχει αδειάσει όλα τα ράφια! Κοστίζει 15 ευρώ και το θέλουν όλες!

TAGS