H Tατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Αυτά είναι τα look που επέλεξε για να περπατήσει στο "Μεγάλο Μήλο"

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και απολαμβάνει τις διακοπές της στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ όπως τραγούδησε ο Φρανκ Σινάτρα.

Όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τέσσερα διαφορετικά look της από τους δρόμους του Μανχάταν.



Στην πρώτη της εμφάνιση η κυρία Στεφανίδου προτίμησε το λευκό. Αν εξαιρέσουμε τη μπλούζα μαρινιέρα είναι ένας άγγελος ντυμένη στα ολόλευκα. Επειδή όμως η παρουσιάστρια προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια στις φωτογραφίες της, θα της προτείναμε να κρατάει τα φόντα της "καθαρά" από άλλα άτομα, ώστε η λήψη να είναι αψεγάδιαστη και το look να πλαισιώνει μόνο το αξιοθέατο στο βάθος.



Μια πολύ όμορφη φωτογραφία με ένα casual chic look. Τζιν παντελόνι, πορτοκαλί μπλούζα, χρυσό strappy πεδιλο και κομψή τσάντα. Η κυρία Στεφανίδου έχει το σώμα να υποστηρίξει τα παντελόνια τύπου cigarette. Αν το έχεις κι εσύ, να το τολμήσεις, δίνουν φινέτσα.



Ενα total black σύνολο, με μαύρο πέδιλο, μαύρο cigarette παντελόνι και μαύρη μπλούζα που δένει στο λαιμό. Fine style, elegant status. Ίσως να έπρεπε να κρατήσει μια άλλη τσάντα, γιατί επαναλαμβάνεται.



Για την επίσκεψή της στο μουσείο, η κυρία Στεφανίδου φόρεσε ένα flat mule. Λογικό αφού η ημέρα της είχε περπάτημα. Τοtal black ξανά και τρίτη στη σειρά φορά η ίδια τσάντα. Όταν με το στυλ σου θέλεις να εμπνέεις, καλό είναι να ανανεώνεις και τα αξεσουάρ σου, όπως τα γυαλιά ηλίου και την τσάντα σου.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Yπάρχει ένας τρόπος τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα και λεπτότερα. Και είναι ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια.

Yπάρχει μόνο ένα αξεσουάρ που ΠΡΕΠΕΙ να φορέσεις το ερχόμενο φθινόπωρο

Η μόδα πέρασε το πιο ηχηρό μήνυμα. Ήταν γραμμένο πάνω σε ένα T-shirt.
TAGS