Φαίη Σκορδά: Έβαλε τζιν πουκάμισο και μίνι φούστα! Τα μποτάκια της κοστίζουν 139 ευρώ και «τσακίζουν» ταμεία!

Ξέρουμε πού θα τα βρεις!

Η Φαίη Σκορδά έβαλε τζιν πουκάμισο και μίνι φούστα! Τα μποτάκια της κοστίζουν 139 ευρώ και «τσακίζουν» ταμεία, ξέρουμε πού θα τα βρεις και έχουν ξεπουλήσει σχεδόν! Λογικό μας φαίνεται...

Είναι άνετα, είναι κομψά και προσφέρονται για all day looks! Αυτά τα μποτάκια της Φαίης Σκορδά δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα που έχεις και σίγουρα αποτελούν μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις αν κάνεις.

Expand player

Τα εντοπίσαμε στα Mark Milan Shoes και η Φαίη τα συνδύασε άψογα με τζιν πουκάμισο και μίνι φούστα. Το casual look της ήταν για 10άρι και αυτά τα μποτάκια είναι η επόμενη αγορά μας.... Μάλλον και η δική σου! Ιδού:

Έχετε δει και τις σούπερ στιλάτες καφέ μπότες της;

Φαίη Σκορδά: Το τζιν της ενώ έχει 80,00 ευρώ κοντεύει να «εξαφανιστεί»! Είναι μαύρο και το θέλουν όλες οι γυναίκες...

ο τζιν της Φαίης Σκορδά ενώ έχει 80,00 ευρώ κοντεύει να «εξαφανιστεί»! Είναι μαύρο και το θέλουν όλες οι γυναίκες... Ορίστε που θα το βρεις!

Είναι fashion icon και σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και σχολιάζετε πάντα θετικά εννοείται! Μητέρα δυο παιδιών με αναλογίες μοντέλου που ότι φοράει το υποστηρίζει στο έπακρο!

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή της με τους γιους της η παρουσιάστρια του ANT1 έκανε μια απλή, λιτή και απέριττη επιλογή στα ρούχα της! Ένα λευκό t-shirt, ένα απλό τζιν και sneakers! Επειδή τα μηνύματα ήταν πολλά για το παντελόνι της βρήκαμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να το κάνετε κι εσείς δικό σας:

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Μοιράστηκαν τα παιδιά το Σαββατοκύριακο! Αδημοσίευτο υλικό για πρώτη φορά στο φως!

Η παρουσιάστρια επέλεξε paper bag παντελόνι από το BSB, 79,90 ευρώ!

Φαίη Σκορδά: Τα μποτάκια της βγήκαν σε έκπτωση! Βρείτε τα 30 ευρώ κάτω...

Τα μποτάκια της Φαίης Σκορδά βγήκαν σε έκπτωση! Βρείτε τα 30 ευρώ κάτω και θα μας θυμηθείτε, αφού γράφουν ιστορία με το στιλ τους!

Η κούκλα Φαίη Σκορδά, για την χτεσινή της εμφάνιση στο Πρωινό επέλεξε ένα casual στιλ που τόσο αγαπάει. Απλό τζιν, πουκάμισο και ένα ζευγάρι υπέροχα καστόρινα μποτάκια.

Μόλις τα είδαμε τα ερωτευτήκαμε αμέσως, και τα εντοπίσαμε στην εταιρία Mark Milan shoes. Όσο για την τιμή τους; Άκρως δελεαστική αφού πλέον πωλούνται με έκπτωση 30 ευρώ. Πλέον, μπορείς να τα βρεις από 99 μόνο στα 69 ευρώ σε ένα τελευταίο νούμερο και σε παρόμοιο κόψιμο.... Ιδού λοιπόν:

Φαίη Σκορδά: Το μαύρο φόρεμά της, έχει «σπάσει» ταμία! Θα το βρείτε με έκπτωση...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: Πήγε στην εκπομπή της και είπε ατάκα έπος - «Θα το φας το κεφαλάκι σου»!

Φαίη Σκορδά: Πιο «καυτή» από ποτέ! Οι πόζες μοντέλου και η στενή μαύρη φούστα....

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr