Φαίη Σκορδά: Πήγε στην εκπομπή της και είπε ατάκα έπος - «Θα το φας το κεφαλάκι σου»!

Η απειλή που... έφερε γέλια!

Φαίη Σκορδά: Πήγε στην εκπομπή της και είπε ατάκα έπος - «Θα το φας το κεφαλάκι σου»!

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν αγαπημένος ηθοποιός και είπε, ατάκα έπος. «Θα το φας το κεφαλάκι σου».

Αφορμή ωστόσο, ήταν μια δοκιμασία που τον έβαλε να περάσει η παρουσιάστρια, αφού ο ρόλος τους στη σειρά Άγριες Μέλισσες είναι σοβαρός.

Η Φαίη Σκορδά έδωσε στον Λεωνίδα Κακούρη τον Αστρολόγο και του ζήτησε να διαβάσει κάτι δραματικά. Ο ηθοποιός δέχτηκε αμέσως και τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν ξεκαρδιστικά.

Ξεκίνησε διαβάζοντας τον Κριό και τον Ταύρο με δραματική χροιά, ενώ στον Δίδυμο έκανε την... ανατροπή. Στο τέλος μια απειλή του έκανε όλους να λιώσουν στα γέλια.

Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για το γιο της! «Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιο του...»!

Μια αποκάλυψη για το γιο της Φαίης Σκορδά έγινε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». «Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιο του..», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Παρουσιάστρια και πρώην συνεργάτης της, μίλησε για την οικογένεια της και για περιστατικά που συνέβαιναν όταν την επισκεπτόταν.

Όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη έχει αδυναμία στον Γιαννάκη και τον συμβουλεύει για τα προσωπικά της.

Φαίη Σκορδά: Το... ποντίκι που μπήκε μέσα στο γλυκό της! Η φωτογραφία - απόδειξη!

«O Γιώργος θέλει ξύλο. Δεν με παίρνει κανένα τηλέφωνο να πάμε κάπου, όπως παλιά, που πηγαίναμε θέατρο, μπουζούκια. Εγώ δένομαι με τους ανθρώπους. Δεν κάνω παρέα επειδή δουλεύω μαζί τους. Ειλικρινά από όλη την οικογένεια μου έχει λείψει μόνο ο Γιάννης, ο γιος τους. Αυτός βγήκε καλός άνθρωπος, ευγενέστατος και πολύ συναισθηματικός. Τώρα που έμοιασε δεν ξέρω. Και με συμβούλευε για τα προσωπικά μου. Τον ρώταγα κρυφά στο δωμάτιό του. Του είχα πει “ρε Γιάννη μου αρέσει αυτός ο γκόμενος. Πες μου τι να κάνω”. Μου είπε να πάω να του δώσω λουλούδι και ότι θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει. Δεν το έκανα» είπε η Σάσα Σταμάτη.

Φαίη Σκορδά: Για ψώνια στα καλύτερά της! Με γόβα στιλέτο την "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι! Δυο μέτρα πόδια...

Με γόβα στιλέτο "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι την Φαίη Σκορδά και είχε πόδια δυο μέτρα! Για ψώνια στα καλύτερα της η παρουσιάστρια...

Πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της η παρουσιάστρια του ANT1! Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 26/9, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές, ολομόναχη σε γνωστό κέντρο βορείων προαστίων!

Φαίη Σκορδά: Μέτρησε το λίπος της! Πόσο έχει στο σώμα της;

Κοιτούσε συνεχώς το κινητό και χαμογελούσε ενώ μιλούσε στους περαστικούς που την χαιρετούσαν! Φορούσε ένα συγκλονιστικό outfit που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα πόδια της (σας έχουμε αποκαλύψει την δίαιτα της άλλωστε!)

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr παρακάτω:

Φαίη Σκορδά: Για ψώνια στα καλύτερά της! Με γόβα στιλέτο την

Φαίη Σκορδά: Για ψώνια στα καλύτερά της! Με γόβα στιλέτο την

Φαίη Σκορδά: Για ψώνια στα καλύτερά της! Με γόβα στιλέτο την

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από την βόλτα με τους γιους της! Πιο απλή και όμορφη από ποτέ...

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα της Φαίης Σκορδά με τους γιους της! Πιο απλή και όμορφη από ποτέ η παρουσιάστρια...

Με το «Πρωινό» της -το μόνο αυθεντικό, όπως συνηθίζει η ίδια να λέει- η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας, κάνοντας ποδαρικό με ένα ευρηματικό βίντεο-έκπληξη με την ίδια να περπατά στο κέντρο της Αθήνας και υπό τη μουσική υπόκρουση του κλασικού «This boots are made for walkin».

Η παρουσιάστρια ήταν χαρούμενη και στην αρχή λίγο στρεσαρισμένη μέχρι να μπει στην κανονική ροή της εκπομπής. Τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο, παρά τις εξαντλητικές συσκέψεις και πρόβες στο πλατό της εκπομπής, η Φαίη έβρισκε τρόπους για να αποβάλλει το απόλυτα δικαιολογημένο άγχος της και η πιο σίγουρη λύση ήταν να περνά χρόνο με τους γιους της.

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από την βόλτα με τους γιους της! Πιο απλή και όμορφη από ποτέ...

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης την είχαν στο πλευρό τους τόσο όταν ξεκίνησε η σχολική χρονιά, καθώς η Φαίη οργάνωσε, έντυσε τα τετράδιά τους και έφτιαξε σελιδοδείκτες για τα βιβλία τους μέχρι αργά το βράδυ, όσο και στις προπονήσεις στο πόλο ή στις βόλτες τους στην παιδική χαρά.

Εκείνη ανακάλυψε πως ακόμη και μια βόλτα με το ξύλινο τρενάκι στο πάρκο είναι μια υπέροχη ιδέα για να φύγει η ένταση των ημερών! Μέσα στον πυρετό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν όμως είχε και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού ήρθε στην Αθήνα από τις Σέρρες και ο μπαμπάς της, Δημήτρης, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών στα παρασκήνια της εκπομπής την ημέρα της πρεμιέρας για να της δώσει την αγάπη του και τη θετική του ενέργεια.

Η Φαίη επέλεξε μπλουζάκι (24,90) και τζιν παντελόνι (69,90), όλα BSB.

Ο σκληρός ανταγωνισμός μόλις ξεκίνησε!

Η πρωινή ζώνη, όπως άλλωστε και η βραδινή, αποτελούν τις πιο σκληρές για τη φετινή μάχη της τηλεθέασης.

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Η πρώτη μάχη δόθηκε! Ποιος βγήκε νικητής;

Η Φαίη ως η εμπειρότερη πια στην πρωινή ζώνη γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι ένας μαραθώνιος που θέλει συγκέντρωση στον στόχο και συγκρότηση. Στην πρώτη εκπομπή ζήτησε από τους τηλεθεατές να κάνουν μια νέα αρχή. Και το εννοούσε, γιατί όλο το καλοκαίρι μαζί με τους συνεργάτες της επανασχεδίασε τις προτεραιότητες αυτής της εκπομπής. Ο μόνος ίσως πονοκέφαλό της θα είναι για μία ώρα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φαίνεται πως μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε εκείνη και τη Ζήνα Κουτσελίνη.